Greenfield

Apartamente noi de vanzare

Greenfield

Complexul Rezidențial Greenfield creează echilibrul perfect dintre om și natură. Aici poți duce o viață liniștită alături de familie. Cartierul este realizat astfel încât să beneficiezi de toate facilitățile de la a avea un loc de joacă pentru copilul tău până la a avea unde să-ți faci cumpărăturile.

Pădurea Băneasa va face ca locul să pară izolat de restul orașului astfel încât să te simți bine acasă. Aceasta este potrivită pentru jogging, un picnic sau pentru a ieși la plimbare alături de animalul tău de companie.

Cuprins

Localizare

Cartierul Greenfield este localizat în imediata apropiere a Pădurii Băneasa, cu acces simplu și rapid către Pipera sau Aviatorilor.

Detalii

Facilități

Acest cartier dispune de numeroase facilități comerciale, locuri de joacă și relaxare, terenuri sportive și nu în ultimul rând vă pune la dispoziție Pădurea Băneasa pentru desfășurarea diferitelor activități.

Detalii

Prețuri

Ansamblul Greenfield oferă posibilitatea achiziționării unei locuințe prin intermediul creditului bancar. Dezvoltatorul vă pune la dispoziție transparență totală privind costurile, profesionalism, credite fără taxe ascunse și colaborarea cu peste 10 instituții financiar-bancare.

Detalii

Recenzii

Cartierul Greenfield a primit numai recenții excepționale de la experții noștri. Această părere este întărită de locatarii cartierului care sunt extrem de mulțumiți.

Detalii

Comunitate

Cartierul Greenfield a devenit căminul a 4500 de locuitori. Aceștia și-au creat familia unită care locuiește în liniște și pace în apropierea pădurii.

Detalii

Etape

În perioada 2007-2019 au fost desfășurate 3 etape de construcție.

Detalii

Galerie Media

Vedeți imagini din timpul construcției și cu viața din acest ansamblu. Fiind predominat de verdeață, imaginile devin un deliciu vizual, vi le recomandăm pe cele din Pădurea Băneasa.

Detalii

Întrebări Frecvente

Majoritatea clienților au avut întrebări despre data finalizării șantierului dar și despre dezvoltator, facilități și mijloacele de transport.

Detalii

Despre Dezvoltator

IMPACT Developer & Contractor în 2017 a fost dominată de dezvoltarea unui proiect rezidențial: cartierul rezidențial Greenfield Băneasa, lansat în noiembrie 2016 care este compus din cartierul Salcamilor și Platanilor.

Detalii

Șoseaua de Centură, Nr. 51, Ilfov

Localizare Greenfield

Ți-e greu să iei o decizie?

Apelează gratuit la serviciul nostru de consultanță. Te vom pune în legătură cu un expert care te va ajuta să iei cea mai bună decizie pentru situația ta. Află mai multe făcând click butonul alăturat!

Recenziile Experților, de pe Internet și ale Locatarilor

Păreri Greenfield

Recenziile Experților

eDezvoltator.ro prezintă în premieră pentru România un set de recenzii întocmit de 4 experți care analizează diferite aspecte ale acestui ansamblu. Pentru a afla mai multe detalii despre aceasă inițiativă poți face click aici.

Părerea noastră

Din punctul nostru de vedere, Greenfield este un cartier aflat la marginea Pădurii Băneasa care împletește viața agitată de Capitală cu cea liniștită prin prisma pădurii. Acest mic oraș are majoritatea facilităților necesare vieții de zi cu zi și nici nu este prea departe de facilitățile similare din interiorul Capitalei.

Recenzia completă și informații despe autor pe pagina Păreri Greenfield București

Pentru familii

Greenfield este un mediu foarte potrivit pentru cei mici, cât și pentru adulți. Prezența  transportul gratuit asigură deplasarea cu ușurință din cartier, iar parcurile și locurile de joacă fac din acest mic oraș un loc plin de viață.

Pentru tineri

Există numeroase terase și locuri unde îți poți petrece timpul liber, iar Pădurea Băneasa reprezintă principalul punct de atracție. Practic ai liniștea la un minut de casă. Acest cartier este înconjurat de oameni interesanți, dornici de distracție. În caz că vrei mai mult, nu uita că ai Capitala la 10 minute de condus și muntele la o oră.

Pentru investitori

Greenfield reprezintă un bun instrument de investiție, în special pentru revânzare. Atenție la chiriași deoarece tipologia clientului care închiriază în acest ansamblu tinde să fie temporară – fie corporatiști care ulterior își cumpără un imobil. Totuși, devine o chestiune de timp până când va apărea familia care închiriază cu anii.

Construcție Greenfield

Clădirile din acest ansamblu sunt corect construite, cu materiale preponderent de calitate și respectând normele în vigoare. Unitățile locative sunt finisate acceptabil, pereții lăsând de dorit – probabil în ideea că beneficiarii oricum își vor redecora apartamentul. Instalațiile și pardoselile sunt foarte bine realizate, fiind făcute să reziste.

Recenzia completă și informaii despe autor pe pagina Păreri ‘Greenfield București – Construcție

Structură de rezistență

Pereții sunt construiți din cărămidă portantă de 25cm grosime. Betonul este livrat dintr-o stație din apropiere și turnat cu utilaje performante. Fierul beton este corect pregătit ți instalat. Șantierul în sine este un mușuroi, construindu-se la un ritm destul de alert. Cu toate acestea, nu se sacrifică din calitate.

Finisaje și tâmplărie

Pardoselile sunt de calitate superioară, concepute pentru volum intens de utilizare. Pereții sunt decorați cu vopsea lavabilă de o calitate medie. Există deficiențe la plinte, rosturi și alte mici lucrări, ce pot fi ușor corectate. Tâmplăria ferestrelor, din PVC alb, este marca VEKA, ușile de interior sunt marca Pinum iar mecanismele Rotto – toate acestea fiind atent alese și de o calitate ridicată.

Instalații

Încălzirea prin pardoseală este realizată cu materiale premium pentru o durabilitate extinsă. Centrala, Ferroli nu este vârf de gamă însă face cu brio treaba de a oferi un echilibru între confort și eficiență. La instalația electrică s-a folosit aparataj de calitate, marca Legrand dar siguranțele lasă de dorit. Despre instalația sanitară nu se poate spune mare lucru, ea fiind preponderent ascunsă.

Eficiență energetică

Pereții sunt realizați din cărămidă ceramică, foarte eficientă din punct de vedere termic și izolați la exterior cu polistiren de 10cm. Ferestrele au geam cu gol de argon supradimensionat și tâmplărie în 6 camere, ceea ce duce la o izolație termică similară cu cea oferită de tripan. Centrala termică, în condensare, combinată cu sistemul de încălzire prin pardoseală, eficientizează la maxim consumul de energie pentru climatizare.

Confort

Apartamentele sunt excelent izolate fonic datorită sistemului de încălzire în pardoseală și a pereților groși. Pardoselile sunt plăcute la atingere și foarte durabile. Pereții vor necesita mai multă atenție, preferabil o zugrăvire suplimentară, cu o vopsea mai calitativă. Terminalele electrice sunt poziționate la înălțimea mâinii însă prizele nu sunt protejate – atenție la cei mici.

Arhitectură Greenfield

Datorită faptului că a fost gândit ca un mic oraș, acest ansamblu este foarte frumos organizat și planificat. Drumurile late și limitate în ceea ce privește viteza permit fluidizarea traficului, aleile, parcurile și locurile verzi fac plimbările pe jos un deliciu iar Pădurea Băneasa aduce un plus de liniște și o priveliște minunată.

Recenzia completă și informatii despe autor pe pagina Păreri Greenfield București – Arhitectură

Poziționare și design clădiri

Blocurile sunt poziționate la o distanță mai mult decât acceptabilă astfel încât intimitatea celor care locuiesc aici este pusă pe primul loc. Designul duce cu gândul la arhitectura romană însă este puțin exagerat folosit de-a lungul cartierului.

Drumuri, trotuare și alei

Drumurile principale sunt foarte late și așternute cu limitatoare de viteză, ceea ce contribuie la un ritm lent dar fluid al traficului, fapt ce reduce probabilitatea de ambuteiaj și crește siguranța pietonilor.

Landscaping

Greenfield este un ansamblu definit prin verdeață, clădirile fiind înconjurate de spații verzi vaste și alei. Vara este o plăcere să te plimbi prin acest cartier, la fiecare pas găsind bănci, copaci și mici fâșii de iarbă.

Planificare urbană

Fiind gândit cu pădurea în imediata apropiere, cartierul este străbătut de alei late care facilitează traficul, iar străzile să preia tot traficul de la poarta principală. Bulevardul principal este susținut de o rețea de străzi secundare care împart eficient traficul. Există parcări în abundență, atât pentru mașini cât și pentru biciclete. Pubelele de gunoi sunt poziționate în așa fel încât să fie accesibile foarte ușor din orice punct al ansamblului, cât și centrul de reciclare selectivă.

Lifestyle Greenfield

Greenfield este un ansamblu care se străduiește să îi împace pe toți de la mic la mare.  Acesta este înzestrat cu spații dedicate copiilor, cât și adulților. Vă puteți desfășura cu ușurință rutina, cum ar fi mersul la jogging, cititul sau promenadele.

Recenzia completă și informatii despe autor pe pagina Păreri Greenfield București – Lifestyle

Facilități și viața de zi cu zi

Fără să părăsești ansamblul, te poți duce la sală, poți face cumpărăturile, poți juca un fotbal sau un tenis cu prietenii sau chiar să faci un picnic în Pădurea Băneasa. Cumpărăturile mai pretențioase le poți face la Jollie Ville sau Promenada.

Comunitate

Fiind un cartier destul de mare, activitățile pe care le poți face sunt numeroase, dat fiind acest fapt este imposibil să nu se lege prietenii. Se conturează o comunitate unită, constituită din oameni care își câștigă existența din IT, medicină sau avocatură. Este un mediu plăcut și sigur, cu un număr extrem de mic de incidente, astfel te vei simți în siguranță.

Timp liber

Aici ansamblul excelează prin Pădurea Băneasa care se află la 2 pași. Însă numeroasele terenuri de sport, parcuri, sală de fitness îți vor umple timpul fără ezitare. Baruri, cafenele, restaurante și altele se pot găsi la maxim 10 minute de ansamblu. Toate acestea într-un mediu prietenos, înconjurat de persoane familiare, cunoscute.

Sănătate și siguranță

Aerul este mult mai curat decât în oraș datorită vântului care vine dinspre nord-est, de la pădure și distanța destul de mari de la centrul Capitalei. Siguranța este întărită de firma de securitate care patrulează și monitorizează în mod constant ansamblul. Tot firma de securitate intervine rapid atunci când apare un incident aplanându-l și chemând poliția dacă este cazul.

Investiție imobiliară Cosmopolis

Cosmopolis a dovedit în mod constant că are capacitatea să își vândă stocul, ceea ce arată că este un cartier râvnit. Mulți dintre cei care achiziționează unități în acest ansamblu sunt investitori care apoi caută chiriași, pe care îi găsesc rapid. Revânzarea se face ușor, alt lucru deja dovedit, și cu un profit bun, de 10-15%.

Recenzia completă și informatii despe autor pe pagina Păreri Cosmopolis București – Investiție

Pentru de re-vânzare

Majoritatea apartamentelor noi se vând din faza de proiect, fapt pentru care cei care vor un apartament în Cosmopolis și vor să se mute repede au o singură opțiune: să îl cumpere de la un investitor. De aceea unii investitori mai au ales să cumpere și câte 10-15 unități o dată. În anul 2019, a cumpăra un apartament în Cosmopolis pentru revânzare este o investiție sigură.

Pentru închiriere

Observăm pe grupurile de Facebook ale ansamblului că un cartier dat spre chirie nu rezistă mai mult de 3-4 zile, chiar și la prețuri de Capitală, fapt ce trădează o cerere destul de mare. Timpul mediu de recuperare a investiției este de 12-15 ani, tipic acestui segment imobiliar. Natura clientului este una puțin riscantă, probabilitatea de a găsi o familie care să închirieze pe termen lung fiind mai scăzută decât în alte părți ale Capitalei.

Moment oportun

Cel mai bun moment de a cumpăra este la lansarea unei faze noi. Atunci dezvoltatorul iese pe piața cu discounturi semnificative pentru a epuiza rapid stocul. De asemenea, săptămânal, există câte o promoție în cadrul căreia câte o unitate este vândută la preț redus.

Soluții de finanțare

Dezvoltatorul permite utilizarea soluțiilor întâlnire în mod comun pe piață precum creditele ipotecare și programale guvernamentale. Periodic, mai pune pe piață și posibilitatea de a face rate direct la dezvoltator, în special pentru investitori. De asemenea, există și deschidere privind negocierea prețului în cazul achiziției mai multor unități.

Recenzii Publice

Mai jos poți vedea un sumar al recenziilor primite de acest ansamblu pe Internet. Dacă vrei să citești părerile comentatorilor, fă click pe ”detalii” pentru a vedea pagina unde au fost publicate.

Facebook

4.3

din 5

78 de recenzii

Detalii

Google

4.4

din 5

1030 recenzii

Detalii

Sondaj

4.5

din 5

18 recenzii

Detalii

Comunitatea din Greenfield

Greenfield încheagă ideea familiei, un loc sigur cu o atmosferă primitoare în care oamenii conviețuiesc în armonie. Când vorbim despre comunitate ne referim la oameni, la relațiile dintre aceștia, la modul în care își desfășoară activitățile și facilitatea cu care o fac.

Ansamblul rezidențial este clădit pe ideea puternică a loialității, aici, locuitorii au format un mic oraș în care vei găsi permanent o atmosferă binevoitoare.

Legăturile puternice de prietenie între vecini și dintre copii, au făcut dintr-un simplu cartier rezidențial o puternică comunitate care trăiește în pace și liniște.

Cartierul rezidențial Greenfield este definit de ajutor reciproc, în care vecinii devin prieteni. Fie că vorbim despre cei tineri, cei cu familii sau cei mai în vârstă, comunitatea este echilibrată, armonioasă și gata să te întâmpine.

Etape Greenfield

 • 2007
  Demararea Lucrărilor
 • Finalizare Faza 1

  Prima fază a construcției Greenfield a început în anul 2007-2010 (FAZA 1), atunci s-au construit 860 de apartamente și o suprafață de vânzare construită de 10 hectare.

 • Finalizare Faza 2

  A doua fază a construcției ansamblului rezidențial s-a desfășurat în perioada 2014-2016 și s-au realizat în total 924 de apartamente. Suprafața de vânzare construită fiind de 7 hectare.

 • Finalizare Faza 3

  Faza a treia a fost realizată în perioada 2016-2019 și au fost realizate 39 de blocuri cu 900 de apartamente pe o suprafață de 10 hectare.

Imagini și video

Galerii Media

Clipurile video din acastă secțiune sunt găsite pe Internet și nu includ neapărat cele oficiale, puse la dispoziție de dezvoltator.

Întrebări Frecvente

Construcție și eficiență energetică

La nivel structural, cum sunt construite clădirile? Aceasta fiind o problemă pe care o au mulți dezvoltatori?

Materialele ce compun structura de rezistență – betonul, fierul și altele vin de la furnizori mari, cu tradiție, care nu își permit să livreze produse sub-standard.

Materialele folosite sunt garantate prin certificate de conformitate și calitate, în special betonul și oțelul fasonat – elemente cheie ale structurii de rezistență.

În ceea ce privește eficiența energetică, ce materiale ați folosit pentru a asigura un grad cât mai ridicat?

Clădirile din cadrul ansamblului Cosmopolis au fost construite într-un sistem pe cadre, cu ziduri realizate din cărămidă poroasă, marca SOCERAM, gama Durotherm.

Aceasta nu numai că este singura cărămidă portantă din punct de vedere legal (suportă sarcini de 13N/mmp) dar oferă și o excelentă izolație termică datorită alveolelor (goluri de aer) din interiorul blocurilor de cărămidă. Datorită acestor alveole, căldura este înmagazinată în perete, dând un senzația că este încălzit din interior.

Acest comportament oferă ceea ce se numește „inerție termică” – este de ajuns să încălziți/răciți o singură dată casa și apoi temperatura se va menține automat, fără prea mult ajutor din partea sistemului de climatizare (centrală sau aer condiționat).

Pentru ca peretele să nu fie influențat de temperatura din exterior, am folosit izolație din polistiren expandat, de 10 cm grosime, cu un grad de rezistenta EPS 80 – foarte dens. Între polistiren și cărămidă a fost lăsat un gol de aer suplimentar care are rolul de aerisire (se elimină umezeala) dar și de izolație suplimentară.

Această combinație de aer și polistiren oferă o izolație termică aproape completă, căldura din cărămidă fiind păstrată fără să fie influențată de mediul exterior.

Cuplat cu geamurile duble groase (cu gol de aer/argon de 16mm) și tâmplăria ferestrelor, eficiența termică a unităților noastre locative este la gradul A – una dintre cele mai mari din București. Astfel, costurile de întreținere sunt mici.

Ce tip de ferestre și uși s-au instalat?

Ansamblul Cosmopolis a fost construit cu dorința de a îmbină exteriorul cu interiorul într-un mod cât mai plăcut. De aceea am ales să montăm uși și ferestre înalte (de 200cm înălțime, elevație de la sol 20cm), acestea au o suprafață vitrată foarte mare, permițând lumina naturală să inunde camera și să acopere orice colț. Astfel se crează un sentiment de deschidere, de libertate chiar și în interiorul casei.

Pofilele și feroneria sunt de cea mai înaltă calitate – pofile din PVC cu feronerie metalică. Ușile și ferestrele au deschidere oscilobatantă permițând aerisirea casei când sunteți plecat. Geamurile sunt de tip Low-E, all seasons, de 24 mm grosime, 4mm sticlă + 16mm argon + 4mm sticlă, acestea oferind un excelent raport de izolație termică fără a bloca lumina.

Ce finisaje ați folosit?

Pereții sunt decorați cu vopsea ultra-lavabilă, albă. Pe tavane am adăugat inserții moderne în care sunt încastrate sursele de lumină .

Pardoselile din holuri, bucătărie și baie sunt placate cu gresie modernă, de import, specială pentru a rezista volumelor mari de trafic dar și pentru a fi ușor de spălat. În dormitoare și living s-a montat parchet laminat superior ca rezistență și modern ca design.

Ușile de interior și cu tocuri de înaltă calitate au fost lăsate albe, neutre, astfel încât să se potrivească cu orice design de interior.

Ce tip de soluție ați folosit la sistemul de încălzire?

Am optat pentru un sistem de încălzire prin pardoseală datorită faptului că sporește confortul în locuință dar și pentru că este mai eficient ca și consum. Eficiența vine din faptul că, pentru a oferi o temperatură ambientală de 22-25 de grade, centrala nu este nevoită să încălzească apa la temperatura de 80 de grade Celsius, cum se întâmplă în cazul încălzirii prin radiatoare, ci doar la 30-35 de grade.

Nucleul sistemului de încălzire este o centrală pe gaz, marca Ferroli, de 24 kW – sau dimensionată conform spațiului căruia îi deservește. Datorită tehnologiei condensare, ea este cu 50% mai eficientă decât o centrală convențională, reducând semnificativ consumul de gaz.

Oferiți vreun fel de garanție?

Oferim un an garanție pentru finisaje și trei ani garanție pentru lucrările ascunse (instalații, pereți despărțitori etc.).

Totuși cea mai importantă garanție pe care o oferă dezvoltatorul este prezența impecabilă pe piața din România, prezență care depășește 11 ani. În tot acest timp, au fost construite și livrate peste 3000 de imobile.

Cât de mult va mai crește Cosmopolis?

Ne aflăm pe piață de 11 ani iar programul de dezvoltare al ansamblului Cosmopolis se întinde pe alți 14 ani, timp în care cel mai probabil vom atinge o populație de 25.000 de locuitori (suntem la 8000 în acest moment), și vom dezvolta intre 8000 și 10000 imobile, ridicând Cosmopolis la nivel de oraș de sine-stătător, cu toate facilitățile necesare, poziționat la doar 5 minute de București, via Autostrada 3.

Comunitate

Câte persoane au domiciliul permanent în Greenfield?

Momentan, Greenfield găzduiește în jur de 4000 de persoane, majoritatea tineri care și-au întemeiat o familie și care caută un mediu sănătos și liniștit în care să se dezvolte. Greenfield le-a venit în întâmpinarea acestor nevoi datorită facilităților pe care le-a pus la dispoziție dar și comunității pe care a format-o, fapt pentru care numărul persoanelor care au domiciliul în ansamblul nostru crește semnificativ de la an la an.

Poziționare și transport

Cât timp fac până în București, folosind mașina personală?

Fiind poziționat în zona Băneasa, Greenfield oferă accesul facil către zona Pipera și Aviatorilor.

În imediata apropiere, fără a străbate orașul, aveți opțiunea de a intra în Centura București, Șoseaua Pipera sau autostrada București – Ploiești. Toate aceste puncte de acces fiind la mai puțin de 10 minute distanță de ieșirea din Greenfield.

Dacă nu vreau să iau mașina personală, ce alte opțiuni mai am?

Metroul reprezintă cea mai ușoară modalitate de a ajunge în oraș. Cea mai apropiată gură de metrou fiind Pipera sau Aviatorilor.

Facilități

Ce unități de educație pot găsi în Cosmopolis?

În cadrul ansamblului există o școală primară cu clasele I-IV, două grădinițe private și o școală de arte.

Îmi pot face cumpărăturile fără să părăsesc complexul?

Pentru cumpărăturile de zi cu zi, poți apela la supermarket-ul din cadrul Cosmopolis Plaza, un strip mall, primul de acest fel dintr-un proiect rezidențial din România, fiind poziționat în centrul ansamblului.

Tot în cadrul acestui complex comercial, veți găsi și diferite magazine specializate precum: aprozar, brutărie, cofetărie, croitorie, curățătorie, cafenele, restaurante, pet-shop și multe altele.

Cum îmi pot ocupa timpul liber?

În funcție de preferințe, Cosmopolis îți oferă o gamă largă de opțiuni pentru a-ți umple timpul liber. Pe timp de vară, principala atracție sunt cele 7 piscine și pontonul de pe lac – unde de asemenea există o piscină.

Pentru cei mai sportivi, există o sală de forță, precum și terenul de fotbal și tenis. Dacă preferi alergatul, te poți alătura numeroșilor rezidenți care fac jogging pe aleile cartierului. Parcurile sunt locurile preferate de cei mici, ele fiind dotate cu locuri de joacă, bănci și spații verzi extinse.

Dacă vrei să iei masa alături de prieteni sau doar să bei o cafea, în cadrul Cosmopolis Plaza vei găsi numeroase localuri unde îți poți petrece timpul.

Ce alte locuri interesante mai pot descoperi în Cosmopolis?

Probabil cel mai îndrăgit loc din Cosmopolis îl reprezintă plaja de pe marginea lacului natural Crețuleasca amenajat cu nisip, umbreluțe și sezlonguri, piscina și beach bar. Aici te poți bucura atât de frumusețea lacului, cât și de măreția naturii observând diferite păsări ce își petrec ziua pe lac precum rațe sălbatice sau egrete.

Prețuri și finanțare

Lucrați prin programul ”Prima Casă”?

Da, lucrăm cu orice formă de finanțare bancară, inclusiv credite ipotecare garantate prin programul ”Prima Casă” – o bună parte din oferta noastră încadrându-se în condițiile acestui sistem.

Oferiți discount-uri în cazul în care achităm cash sau achiziționăm mai multe unități?

Există opțiunea de a primi termeni comerciali mai favorabili însă aceste negocieri se pot purta doar la biroul de vânzări, cu reprezentanții managementului.

Cum funcționează sistemul de Upgrade Imobiliar?

Upgrade-ul imobiliar este un produs menit să sprijine persoanele doritoare sa achiziționeze o proprietate nouă în Cosmopolis, achitând integral sau parțial contravaloarea acesteia cu prețul obținut pe apartamentul vechi.

Dacă dorești să beneficiezi de această opțiune, îți vom pune la dispoziție un pachet complet de servicii ce constau în evaluarea imobilului actual, punerea lui pe piață folosind rețeaua noastră de colaboratori iar apoi consultanța la alegerea unui imobil nou, în Cosmopolis.

Securitate și siguranță

Cum se face accesul în ansamblu? Pe ce bază?

Accesul în incinta Cosmopolis este permis numai locuitorilor și vizitatorilor acestora. Vizitatorii sunt pre-autorizați de locuitori înainte de a li se permite accesul. Rezidenții au acces pe bază pe bază de card care se pune în parbriz și care care activează automat bariera. Poarta de acces în Cosmopolis se află sub stricta supraveghere a echipei de pază.

Este Greenfield bine întreținut?

Această secțiune este dedicată felului în care dezvoltatorul întreține cartierul.

Spații Verzi

Iarba și copacii din Greenfield se bucură de cosmetizare și tratamente periodice.  Ansamblul are echipe specializare de întreținere formate din grădinari și specialiști.

Curățenie, Trotuare și Drumuri

Greenfield este un ansamblu curat, dotat cu coșuri de gunoi și spații de sortat gunoiul. Cu toate acestea, localnicii sunt civilizați și respectă curățenia cartierului. De asemenea, echipele care îngrijesc spațiile verzi sunt responsabile și cu menținerea curățeniei.

Scările Blocurilor

În scările blocurilor se face curățenie aproape zilnic, ele fiind foarte curate. Excepție fac blocurile noi în care locatarii noi încă se mută.

Facilități Publice

Spațiile publice precum stațiile de autobuz, locurile de joacă și pădurea sunt întreținute în mod constant de echipa de mentenanță a dezvoltatorului.

Este Greenfield prietenos cu mediul?

Această secțiune este dedicată capacității de sustenabilitate ecologică a ansamblului.

Eficiență Energetică

Clădirile din Greenfield sunt excelent izolate din punct de vedere termic, fapt pentru care consumul de energie va fi puternic redus. Iluminatul public se face cu lumini LED, ceea ce duce la economii substanțiale. Din păcate nu există sisteme de generare a electricității precum panouri solare sau tubine eoliene.

Colectare Selectivă

Deși există numeroase puncte de colectare a gunoaielor de-a lungul cartierului, Greenfield dispune de un sistem de colectare selectivă, deșeurile fiind sortate.

Managementul Apelor

Fiind un oraș de sine-stătător, Greenfield are propria stație de epurare a apelor uzate. Deși există reclamații în spațiul public ce acuză administratorii cartierului de deversări ilegale, stația de epurare este una modernă cu o capacitate mult peste cea a cartierului.

Intruzivitate Ecologică

Greenfield ocupă un teren agricol de la marginea capitalei. Construcția acestui ansamblu nu a perturbat niciun eco-sistem și este foarte bine administrat încât nu dăunează mediului înconjurător.

Este Greenfield prietenos cu copiii?

În această secțiune vom evalua capacitatea ansamblului de furniza un mediu corespunzător pentru o copilărie fericită și sănătoasă.

Sănătate

Datorită poziționării sale, calitatea aerului în Cosmopolis este mult mai ridicată decât cea a ansamblurilor din interiorul capitalei. Fiind Pădurea aproape, aerul este pur iar temperatura este cu 2-3 grade mai mică decât în Capitală.

Siguranță

Ansamblul este foarte bine securizat, accesul fiind restricționat, străzile păzite și monitorizate iar viteza de circulație redusă considerabil cu ajutorul limitatoarelor fizice de viteză.

Comunitate

Dat-fiind că acest ansamblu este un mic oraș, există mulți copii care deja au format grupuri de joacă, deci cei mici își vor găsi rapid prieteni și se vor bucura din plin de locurile de joacă.

Facilități

Greenfield nu beneficiază din păcate de grădiniță sau școală. Însă poziționarea cartierului rezidențial este aproape de orice tip de învățământ. Complexul este poate cel mai verde ansamblu imobiliar din România, fapt pentru care cei mici vor avea mereu un spațiu de joacă în apropiere. Se vor putea bucura de traseele din pădure din plin.

Este Greenfield prietenos cu animalele de companie?

Pentru că și necuvântătoarele sunt importante, am ales să analizăm cât de primitor este acest ansamblu pentru patrupezi.

Locuri de Plimbare

Greenfiel beneficiază în locuri verzi fapt pentru care câinii pot fi plimbați la câțiva pași de ușa scării. Totuși nu trebuie ignorat faptul că aceleași spații verzi nu reprezintă un loc rezervat animalelor. Parcurile prezintă coșuri de gunoi pentru câini, iar aleile sunt potrivite pentru plimbări. De asemenea, Pădurea Băneasa reprezintă o oază de fericire pentru patrupede deoarece pot fi lăsate să zburde în voie.

Cabinet Veterinar

Din păcate, în incinta cartierului nu există cabinet veterinar. Însă nu vă faceți griji, la doar 5minute veți găsi cabinet veterinar.

Spații Deschise

Pentru câinii energici și stăpânii dornici de aventură, există posibiltatea de a ieși în pădurea Băneasa. Aceasta reprezintă mediul prielnic pentru câinele tău.

Toleranța Vecinilor

Comunitatea din Greenfield este deosebit de deschisă și primitoare pentru animalele de companie. Apartamentele sunt bine izolate fonic, fapt ce previne majoritatea neplăcerilor.

Ne-a scăpat ceva?

Adaugă în formularul alăturat întrebarea la care ai dori un răspuns și revino în câteva zile pe această pagină pentru a o găsi în categoria potrivită, în setul de mai sus.

OPUS LAND DEVELOPMENT

Dezvoltator Greenfield

În spatele proiectului Greenfield se află puternicul dezvoltator IMPACT Developer&Contractor care a înregistrat 16 ansambluri rezidențiale finalizate, peste 400000 metri pătrați construiți, peste 4000 de unități livrate, peste 100 de distincții obținute și extindere la scară națională: București, Constanța, Oradea și Ploiești.

 

Date fiscale    Website dezvoltator

Birou de vânzări

Contact Cosmopolis

Contact Birou de Vânzări Greenfield

Completează formularul de mai jos pentru a trimite o solicitare către biroul de vânzări. Vei fi contactat în termen de 24 de ore pentru a stabili o vizionare sau pentru a ți se oferi mai multe detalii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Compară

Enter your keyword