Floreasca Residence 2

Apartamente noi de vanzare

Cosmopolis Bucuresti

Floreasca Park 2

 

Cuprins

Localizare

Cartierul Cosmopolis este localizat în nordul capitalei, în vecinătatea autostrăzii 3, fapt care îi permite acces rapid spre oraș.

Detalii

Facilități

Acest cartier dispune de numeroase facilități comerciale și de educație precum o școală privată, grădiniță, centru comercial, sală de fitness și terenuri de sport.

Detalii

Prețuri

Ansamblul Cosmopolis oferă studio-uri, apartamente și vile în diferite variante de configurație pentru orice buzunar. Dezvoltatorul oferă posibilitatea finanțării prin Prima Casă și rate la dezvoltator.

Detalii

Recenzii

Atât experții noștri, cât și locuitorii Cosmopolis au avut o părere bună despre acest ansamblu, el primind calificative foarte bune în special la capitolul lifestyle.

Detalii

Comunitate

Fiind inaugurat în anul 2007, acest ansamblu a atins impresionanta populație de 8000 de locuitori, majoritatea tineri din mediul IT și antreprenorial.

Detalii

Etape

La data redactării acestui text, ansamblul rezidențial era în faza a 5-a de dezvoltare. Construcția se desfășoară la un ritm susținut astfel încât, în următorii 5-6 ani, cartierul se va dubla în mărime.

Detalii

Galerie Media

Vedeți imagini din timpul construcției și cu viața din acest ansamblu. Fiind predominat de verdeață, imaginile devin un deliciu vizual, vi le recomandăm pe cele de la ponton.

Detalii

Întrebări Frecvente

Majoritatea clienților au avut întrebări despre data finalizării șantierului dar și despre dezvoltator, facilități și mijloacele de transport.

Detalii

Despre Dezvoltator

În spatele proiectului Cosmopolis se află puternicul dezvoltator OPUS Land Development SA, un concern cu capital turcesc ce a investit până acum doar în acest ansamblu peste 350 mil. Euro atingând vânzări de 20 mil. de Euro anual.

Detalii

Ți-e greu să iei o decizie?

Apelează gratuit la serviciul nostru de consultanță. Te vom pune în legătură cu un expert care te va ajuta să iei cea mai bună decizie pentru situația ta. Află mai multe făcând click butonul alăturat!

Birou de vânzări

Contact 4City

Adresă birou de vânzări: Șoseaua București Nord, 10

Telefon:

0724 046 651

0723 002 133

E-Mail: [email protected]

Website oficial: https://4city.ro/

Pagină de Facebook: https://www.facebook.com/4CityNorth/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Compară

Enter your keyword