8 articole care vă vor schimba viața

Poate am exagerat puțin spunând că vă vor schimba viața dar cu siguranță vă vor face traiul mai ușor.

Nu vi s-a întâmplat până acum să nici nu știți că aveți nevoie de ceva până nu ați văzut respectivul obiect? Exact astfel de articole urmează să vă prezentăm – lucruri care v-ar putea îmbunătăți stilul de viață prin adăugarea unui plus de lux cu minim de efort. Poate nu aveți neapărată nevoie de ele, dar timpul economisit folosindu-le s-ar putea să merite investiția.

apa calda fara efort

Aruncați ibricul

Pentru cei care beau ceai des, robinetul instant reprezintă un lux. Gata cu păzitul ibricului, sau dacă fierbeți paste, nu mai este nevoie să așteptați ca apa să se încălzească înainte să le aruncați în oală. De fapt, pentru orice activitate din bucătărie care presupune încălzirea apei vă scutește de jumătate din timp.

frigider incorporat

Răcoare sub blat

Frigiderele și congelatoarele ocupă mult spațiu din bucătăria și așa neîncăpătoare. Mai există varianta de sub blat care presupune să vă aplecați de fiecare dată când vreți să vedeți ce mai este prin ele. Dar mai este o soluție: frigiderul sau congelatorul sub formă de sertar. Aceste electrocasnice încorporate se integrează perfect în mobilierul de bază al unei bucătării, iar sertarele vă oferă acces ușor la conținutul acestora.

semineu in living

Aprindeți focul instant

Pe lângă căldura propriu zisă, flăcările dau un sentiment de confort camerei. Nimic nu este mai plăcut simțurilor decât un foc domol trosnind în șemineu, pe o vreme rece.  Singurul dezavantaj stă în tot deranjul de a face un foc: achiziționarea de lemn de foc, depozitarea acestuia, aprinderea focului și întreținerea lui, ca să nu mai vorbim de deranj. Puteți să vă eschivați de toate aceste inconveniente prin introducerea unui brenner cu gaz. Sunt multe variante moderne pe piață care oferă impresia unui foc de lemne real, fără toata bătaia de cap.

tehnologie controlata

Fiți stăpâni pe tehnologie

De câte ori nu v-ați oprit din drum întrebându-vă dacă ați lăsat fierul de călcat sau placa de păr în priză? Tehnologia a avansat destul de mult astfel că putem controla aceste lucruri de la distanță. Căldura, electricitatea și gazele pot fi conectate la un sistem din tableta sau telefonul dumneavoastră mobil.

Inovațiile au avansat atât de mult încât gadgeturile controlate prin voce ne pot ajuta să organizăm liste de cumpărături, să citească instrucțiuni, să pună orice muzică vreți și chiar să spună bancuri.

suport tableta la bucatarie

Luați un suport de tabletă

Nimic nu se compară cu răsfoitul unei cărți de bucate pentru inspirație, însă adesea este mai ușor să ne folosim de internet. Partea mai dificilă vine atunci când încercăm să ferim tableta de ingredientele care se varsă peste tot, sau atunci când o mutăm de colo colo pentru a face loc pe masă. Puneți tableta într-un suport și nu veți mai avea aceste griji vreodată. Puteți achiziționa varianta de montat în perete sau una de prins sub corpul suspendat din bucătărie, așa cum este în imagine.

cuptor cu abur

Învestiți într-un cuptor cu abur

Mâncatul sănătos este ceva ce ne-ar putea schimba cu adevărat viața deci de ce nu a folosi un gadged să ne ajute în acest sens? Un cuptor cu abur ar putea fi soluția. Aceste cuptoare chic au în dotare un rezervor cu apă clocotită, așa că nu este nevoie de ulei sau alte grăsimi. Gătitul cu abur presupune mai multe vitamine decât mâncarea gătită la căldură uscată, și scăpați și de grija mâncărurilor arse.

organizati holul

Reorganizați holul

Părăsirea casei poate fi o experiență haotică. Până când vă găsiți cheile, localizați perechea de pantofi potrivită și vă întoarceți să luați telefonul uitat, deja ați obosit și nu mai aveți niciun chef de nimic. Simplificați totul prin introducerea unui sistem foarte bine organizat în hol. Acesta din imagine are un loc dedicat pentru ca fiecare articol să stea bine la locul său. Achiziționați un organizator similar și nu va mai trebui să vă căutați cheile sau mănușile vreodată.

temperatura perfecta la dus

Faceți duș relaxați

Știm cu toții acel moment interminabil când așteptăm ca apa să ajungă la temperatura ideală. Ei bine, putem evita asta prin montarea unui duș digital care va regla apa în doar câteva secunde. Puteți chiar să controlați presiunea apei. Unele versiuni ultra luxoase includ și dispozitive muzicale pentru a ne relaxa total la duș.

Leave a Reply