Apartamentul alb uimitor

Făcând parte din stilul contemporan, acest apartament este o creație atât luxoasa, cât și elegantă, el reușind să exploateze minimalismul modern. Aflându-se într-o mare de alb, designerul reușește să scoată în evidență paleta sa de culori minimaliste. Vederea acestui apartament este la oraș, iar interiorul alb al acestuia oferă o simfonie monocromatica pe care oricine o poate aprecia.

Începând de la hol și până la extremitățile exterioare ale locuinței, fiecare spațiu este accentuat într-un anumit mod, de aceea există o interacțiune constantă între negru și alb. Echilibrul se deplasează prin diferite zone, acordându-se spațiului un caracter distinctiv.

Apartamentul alb uimitor

Se găsește în interiorul acestui apartament un șablon spațial, precum și o varietate foarte mare de accesorii, mobilier și elemente. Notă subtilă vizuală oferită de complexitatea și textura elementelor din apartament îl fac să fie o alegere cât se poate de buna. Fiecare spațiu din apartament este îngrijit, astfel încât să se încadreze într-un mediu cât mai rafinat și să scoată mai mult în evidență ambițiile de design ale clienților.