Cabană contemporană de vis

Hai să ne uităm peste această locuință încântătoare care iese în evidență printr-o arhitectură contemporană. Stilul acesteia este unul avangardist, exteriorul având o formă unghiulară și lemn de o culoare rece. Forma să este una neobișnuită, lucru care se îmbină perfect cu lemnul din jur. Ferestrele mari permit razelor soarelui să vă încânte atunci când va aflați în această casă.

Cabană contemporană de vis

În ceea ce privește interiorul acestei cabane, ea este plină de culoare, atmosfera fiind una confortabilă, dar și primitoare. Spațiul bucătăriei este mic, acesta potrivindu-se perfect cu dormitorul de la mansardă. Atât dulapurile, cât și rafturile oferă un spațiu ideal de depozitare, frigiderul din oțel inoxidabil având și el un design reușit.

În ceea ce privește locul de luat masa, acesta vă pune la dispoziție o masă din lemn, cu perne gri. De asemenea, lămpile creează un aspect interesant, oferind cabanei un fler în plus.

Fiind înconjurat de ferestre foarte înalte, de la podea la tavan, livingul oferă o experiența fantastică în interior – exterior. Canapeaua crem este asociată cu masa laterală, scaunul și taburetul verde aducând culoare designului. Zona este completată de un taburet și un scaun de culoare crem, iar plantele mici reușesc și ele să scoată în evidență acest design reușit. Luminile situate pe tavan scot în evidență incaperea. Pătura, precum și covorul de blană îi oferă dormitorului un plus de culoare, dar și de textura.