Casă contemporană pe plajă

Această casă modernă de pe plajă are un design contemporan interesant, ea fiind superbă atât la exterior, cât și la interior. Accentele sale sunt maronii, iar forma dreptunghiulară are linii drepte, fiind și captivantă în același timp.

Experiența interioară/exterioară este una magnifică, lucru datorat ferestrelor mari. Locuința este situată chiar pe malul apei, iar piscina are vedere către mediul exterior. Un alt punct important al locuinței îl reprezintă piscina, aceasta impresionand prin accentele sale deosebite care scot în evidență cărămida, precum și plaja privată. Scaunele reușesc sa fie și ele un punct central în gradină și pe terasa, oferind un loc perfect de petrecere a timpului liber.

În ceea ce privește interiorul acestei case de plajă, el este la fel de superb precum exteriorul. Culorile din sufragerie sunt neutre, accentele cazând pe roșu. Canapelele albe, precum și măsuțele de cafea întunecate creeaza un contrast interesant alături de covorul închis la culoare. Panourile din piatra sunt și ele inedite pentru ca reușesc să creeze o separare între spații.

Casă contemporană pe plajă

Sala de mese are o masă lungă din lemn, ea fiind înconjurată de scaune albe. Iluminarea creativa atârnă pe tavan, reușind să lumineze zona de luat masa. Ferestrele mari, precum și ușile de la terasa permit accesul, dar și vederea către, dar și spre peisajul exterior al casei. Bucătăria este și ea elegantă și luxoasa, aceasta reușind să se facă remarcată prin oțelul inoxidabil, dulapurile întunecate, dar și prin pereții albi. Se combină armonios culorile și se obține în acest fel un spațiu deschis si luminos.

Scara curbata este executată perfect, adaugand și ea un interes suplimentar casei. Spațiile din interiorul casei au un design contemporan, dormitoarele fiind imense. Covoarele mari din plus, precum și paturile albe pufoase reușesc sa creeze o atmosfera cât mai plăcută pentru oricine dorește sa se bucure de un asemenea spațiu. Baia principala este captivantă, iar priveliștile sunt fantastice.