Casa cu pereți din sticlă panoramici

Fiind construită dintr-un lemn bogat, această casă este pusă în valoare de sticla frumoasă, dar și de cărămida expusa. Fiind inițial proiectată în anul 1988, ea a fost renovată pentru a menține identitatea unică a reședinței. Lemnul original a fost reîmprospătat, iar protecția termică a casei a fost optimizată și ea.

Arhitectul care s-a ocupat de renovare a considerat că zona de living este un aspect important al esteticii casei, el luând decizia de a invita natura prin ferestre pornind de la podea și ajungând până la tavan. Fiecare loc al casei este înfrumusețat de o lumina naturala abundenta, iar pereții panoramici înalți din sticlă au un scop bine definit și anume de a schimba culorile interiorului în funcție de momentul zilei.

Interiorul și exteriorul sunt într-o armonie, aceasta trecând dincolo de clădirea în sine. O piscină în aer liber reușește să ofere un farmec aparte acestei locuințe, iar palmierii cu frunziș creează o atmosferă cu adevărat interesantă.

Casa cu pereți din sticlă panoramici

Parterul casei are un dormitor confortabil, dar și o zona comună, sufrageria, o baie și o zona de zi comună. Scările proiectate cu măiestrie duc la al doilea nivel, deasupra dormitorului matrimonial, iar camera de divertisment se află deasupra bucătăriei. Camera de divertisment se deschide peste zona de zi mare a casei, dormitorul aflandu-se și el apropierea acesteia. Bucătăria oferă un acces direct la zona de luat masa, iar identitatea originală a acestei case este păstrată de eforturile arhitecturii de calitate. Lemnul, sticla, precum și piatra reușesc să ofere proprietății un adevărat aspect inedit. Aceasta capodoperă arhitecturala oferă doar cele mai bune lucruri proprietarului.