Casa de lux cu panoramă

O combinație modernă între arhitectura îndrăzneață și un stil inedit este ceva de care oricine s-ar bucura. Aceasta casă imprima ideea de lux, ea ieșind în evidență printr-un design interior inedit, precum și datorită pereților de sticlă inovatori. Locuința este o minune modernă în mijlocul unui peisaj idilic.

Echipa de arhitecți a lucrat cu proprietarul casei pentru a construi ceva deosebit cu o panoramă de lux, oferind în același timp și intimitatea dorită. Clienții au dorit să încorporeze în casa și mediul înconjurător, acest lucru reprezentând o provocare datorită vegetației. Cu toate acestea însă, lucrurile au decurs așa cum și-a dorit toată lumea, locuința oferind atât intimitatea dorită, cât și un lux aparte.

Aceasta are o forma de L, ea fiind construită pe o placă de beton, aceasta fiind și deschisa către lumea din jur. Ferestrele în stil acordeon oferă un plus de intimitate, iar piscina dreptunghiulara înconjoară toată proprietatea sub formă de fâșie lungă și îngustă.

Casa de lux cu panoramă

În interiorul acesteia se găsește o combinație inedită de plăci din marmură neagră, precum și cenușie, acestea îmbrăcând podeaua de la un capăt la altul. Bucătăria se afla în centru, ea oferind o combinație interesantă de finisaje precum cărămidă expusă, rafturile deschise, dar și plăcile geometrice. Scările din lemn natural duc către nivelul superior, aici găsind dormitoarele, precum și balcoane numeroase, lucru care vă permite să priviți priveliștea inedită.

Exteriorul este o extensie a interiorului, aici bucurandu-ne de pădurile naturale. Terasa superba înconjoară o buna parte a locuinței, complexul reușind să fie pus în valoare.