Casa modernă elvețiană pe doua nivele

Un stil de viață intim familial este reprezentat de această casă modernă care reușește să combine pasiunea arhitecturala, cu un strop de elemente armonioase. Ea a fost creată pentru a oferi ocupanților un confort sporit, dar și o eleganță inedită în același timp. Materialele extrem de echilibrate oferă proprietarului un design profund holistic, acesta bucurandu-se de nuanțele de lemn, beton și oțel.

Nu se sacrifică potențialul formei, iar planul caracterizat prin mai multe etaje este unul compact, fiind capabil de realizarea unui spațiu deschis în interior. Execuția casei este lucrul care atrage cel mai mult la aceasta, designul fiind înșelător de simplu. La primul etaj se găsește o bucătărie foarte elegantă, ea având o fereastra panoramica, aceasta deschizandu-se nu doar către exterior, cât și spre zona de relaxare confortabilă.

Casa modernă elvețiană pe doua nivele

Casa este împărțită în zone de luat masa, una fiind în interior pentru întâlniri intime cu familia, a doua pe un pridvor închis din sticlă, lemn, dar și beton. Peretele de lemn din dormitorul principal reușește să separe aceasta parte a locuinței de baia principala. Se continua în acest fel echilibrul materialelor în toată casa.

În ceea ce privește etajul doi, acesta este mai mic, având totuși o camera de divertisment deschisa cu o vedere la zona comună. Spațiul de la mansardă oferă o a doua baie, astfel încât familia să se simtă cât mai confortabil, păstrându-și intimitatea. Etajul cel mai de jos are un număr mai mare de camere, plus o ușa deschisă la subsol, aceasta ducând la zonă de relaxare, precum și de socializare. Casa mai este dotată și cu o piscină în aer liber.