Casa renovată de epocă

Această casă este apreciată pentru  stilul personal pe care îl evocă, ea fiind o locuință ce pare desprinsa dintr-o altă epocă, dar cu toate acestea se afla în centrul orașului.

Casa renovată de epocă

Structura din cărămidă rămâne fidelă exteriorului original în cea mai mare parte, iar interiorul este umplut cu o mulțime de elemente decorative, acestea reușind să creeze un cadru inedit.

Intrarea din față este o deschidere clasică, cu doi stâlpi groși, această intrare susținând acoperișul triunghiular. Faianță geometrică superbă în tonuri de maro și albastru se extinde pe hol. Designerii s-au ocupat foarte atent de inima casei, aceștia adăugând elemente moderne folosindu-se de un decor vintage. Toate elementele locuinței coexista în armonie, iar această casă de epocă reușește să strălucească chiar și în ziua de azi.

Fiind formată din dulapuri de culoare gri pal, bucătăria are suprafețe netede din oțel inoxidabil. Insula are și nuanțe de gri mai închis, acestea evidențiind tonurile mult mai închise.

Restul casei are în componența sa podelele din lemn moale și gri, aceste podele odihnindu-se sub un decor inedit, principalele texturi ale acestui decor fiind cele de violet strălucitor, precum și finisajele gri. Baia este aerisita, ea mandrindu-se cu o frumoasa cada, aceasta fiind amplasată lângă fereastra. Casa cu 5 dormitoare este exemplul perfect de modern, bucurandu-se de un stil personal.