Un apartament de tip studio confortabil

Mansardele au tendința de a ramane mereu neglijate sau sunt transformate în spații de depozitare. Cu toate acestea însă, mansarda poate oferi niște opțiuni destul de interesante, ea punând în valoare proprietatea. Iată aici o idee foarte creativa de a transforma definitiv o mansardă de tip studio.

Autorii acestui proiect au reușit să transforme aceasta mansarda adaugandu-i o zona de dining, o baie și un dormitor. Secretul succesului acestui proiect îl reprezintă planificarea sa verticala. Deși este mic, acest apartament are atat parter, cat și etaj. La parter designerii au amenajat o zona de living mica, oferind acestei zone un stil modern.

Un apartament de tip studio confortabil

Camera de zi reușește sa se îmbine cu o zona mai mica, dar foarte bine utilată. În același timp, aici se găsește și o bucătărie, toată zona comuna fiind separată de un element arhitectural inteligent și anume o coloana înaltă. Structura oferă un spațiu ideal pentru un dulap încorporat, iar pe partea bucătăriei, sunt prezente zone de depozitare. Coloanele mai servesc și drept suport solid pentru micul dormitor de la etajul casei.

Coridorul care se formează din spatele coloanei duce către o baie care are tot ceea ce este necesar. Aici se găsește o cabină de dus, dulapuri, dar si o toaleta. Exista chiar și loc pentru o mașina de spălat, lucru surprinzător pentru aceasta locuinta de dimensiuni reduse. Scara de lemn duce către etajul casei, în dormitor, aceasta zona fiind suficient de incapatoare pentru a găzdui cateva rafturi și un pat. Patul este asezat sub un iluminator puternic, oferind o vedere romantică spre cerul orașului.