Un apartament din Italia cu totul nou

Acest apartament spațios reușește să fie pe placul oricărei persoane care dorește să aibă parte de ceva cu adevărat special. Locuința aceasta are un foarte mare potențial, ea având ferestre pe patru laturi, precum și un acoperiș înclinat în mai multe unghiuri. Arhitecții s-au gândit să demoleze toți pereții interiori, mutând bucătăria pe cealaltă parte și înlocuind coridoarele cu panourile despartitoare. Un nou mezanin cu o structura metalică ușoară a fost construit pentru a oferi o cale de acces către zonele de dormit și de locuit.

Culoarea albă este una predominantă, ea fiind dezvoltată într-o paletă de nuanțe, dar și de finisaje sofisticate. Pereții sunt decorați și finisați cu vopsea de culoarea lutului, iar piesele de mobilier sunt finisate folosindu-se lacurile aplicate manual.

Un apartament din Italia cu totul nou

Materialele naturale sunt asortate cu paleta de culori, parchetul acoperind pardoseala și fiind realizat din lemn de stejar. Pentru a izola fonic cât mai bine pereții din camera copiilor, designerii au folosit pluta texturata.