Ferestre cu profil între 4 și 6 camere

Avantaje: 

  • Raport cost/beneficiu optim
  • În funcție de tipul de sticlă poate avea o izolare termică și fonică bună
  • Se găsesc în multe modele fiind populare

Dezavantaje:

  • Trebuie să fim atenți la materialele din care sunt făcute
  • Uneori calitatea lasă de dorit
  • S-ar putea să se decoloreze în timp

Părere populară:

Alternative:

Text pentru site:

Ferestrele sunt unele din cele mai importante finisaje deoarece ne feresc de zgomotul de afară, păstrează căldura în interior și ne feresc de intemperii.

 

Există foarte multe tipuri de ferestre: profil de ferestre din lemn, profil de ferestre din PVC sau profil de ferestre din aluminiu. La acestea se adaugă și un număr destul de mare de opțiuni în ceea ce privește geamurile și avem în fața noastră foarte multe elemente la care să ne hotărâm.

 

Acum aducem în discuție numărul de camere al unui profil. Acesta este în principiu folosit pentru izolarea termică și fonică la nivel de profil. Dacă numărul de camere este între 4 și 6 atunci avem o izolare termică și fonică suficientă pentru o casă din regiunea temperată.

 

Pentru a primi o izolare fonică mai bună atunci trebuie să punem în discuție și tipul de geam iar acest lucru este tratat în altă secțiune.

 

Datorită unui preț modic vom obține un raport cost/beneficiu optim pentru acest tip de fereastră.

Acest tip de fereastră este destul de căutată pe piață, iar datorită cererii ridicate o vom găsi în diverse modele, putând opta pentru cea care ni se potrivește în viziunea casei din vis.

Există și anumite dezavantaje dacă alegem acest tip de profil. În primul rând trebuie să fim foarte atenți cu privire la calitatea materialelor și a procesului de fabricație utilizat în producția profilului deoarece unele mărci nu oferă calitatea dorită de noi.

 

Următorul dezavantaj este reprezentat de aptul că în timp acest tip de fereastră se poate decolora. Putem alege ferestre cu camere mai multe sau mai puține în funcție de bugetul pe care îl avem la dispoziție.