Gresie ultra-luxury

Părerea experților eDezvoltator

Gresie ultra-luxury
Gresie ultra-luxury

Sunt multe modalități prin care poți să aduci finisajele la un nivel care să impresioneze și cel mai mare critic. Printre ele se numără și folosirea gresiei ultra-luxury în casă. Plăcile de acest tip oferă autenticitate, rafinament și eleganță casei tale. Astfel locul în care trăiești va avea o personalitate aparte.

Un avantaj major atunci când folosim acest tip de gresie este faptul că este realizată din marmură sau granit. Este recomandată folosirea gresiei pe bază de granit deoarece acest material este mai rezistent la presiune și nu se degradează atât de rapid în timp. Totodată acest material nu se murdărește atât de rapid deoarece nu este atât de poros.

Gresia luxury se pretează în hoteluri de lux, case sofisticate sau spații comerciale de lux.

Din cauza calității superioare și a faptului că este făcută din marmură sau granit prețul avut de o astfel de gresie este foarte ridicat. Majoritatea persoanelor nu doresc să folosească acest tip de gresie și din cauza faptului că nu se pretează pe stilul lor de amenajare al casei.

Acest material este folosit în România în special în cazul exterioarelor dar și în bucătării unde se folosesc pardoselile din marmură sau granit.

Dacă nu dorești să folosești o astfel de gresie poți alege din modele de gresie clasică: porțelanată sau mată.

Avantaje:

  • Este mult mai calitativă decât cea standard atât datorită aspectului, cât și a rezistenței – fiind făcută din marmură sau granit.

Dezavantaje:

  • Este deosebit de scumpă și, în caz că trebuie înlocuită o bucată, se găsește foarte greu – în majoritatea cazurilor fiind adusă special, la comandă.

Părere populară:

  • Acest material a fost adoptat din ce în ce mai mult în România, în special în cazul exterioarelor – unde se folosesc soluții din travertin. În interior este prezentă în special în bucătărie, unde se instalează pardoseli din marmură sau la trepte.

Alternative:

  • Gresia standard.