Apartamente Noi București Direct Dezvoltator

Pereți interiori din cărămidă

Părerea experților eDezvoltator

Pereți interiori din cărămidă
Pereți interiori din cărămidă

Pereții interiori ai unui apartament sunt cei care despart camerele, de aceea materialul din care sunt realizați trebuie să corespundă cu dorințele beneficiarului. În funcție de caz, materialele folosite la construcție sunt alese în funcție de buget sau preferințe.

Cărămida este unul dintre materialele apreciate de mulți constructori, aceasta prezintă avantaje și dezavantaje. Pereții din cărămidă pot fi găuriți ușor, astfel pe suprafața lor se pot monta diferite rafturi sau obiecte de mobilier suspendate, de asemenea aceștia au inerție termică, drept urmare, temperatura este distribuită în mod egal în camerele apartamentului. Spre deosebire de pereții falși, cei din cărămidă izolează fonic.

Pereții interiori din cărămidă sunt greu de modificat, acesta reprezentând un dezavantaj în cazul în care compartimentarea trebuie schimbată. Există posibilitatea ca inerția termică să fie un dezavantaj în cazul în care aveți o cameră nefolosită.

Avantaje:

  • Pot fi găuriți și se pot monta rafturi pe ei;
  • Au inerție termică, drept urmare, temperatura este distribuită în toate camerele;
  • Spre deosebire de cei falși, izolează fonic.

Dezavantaje:

Pereți interiori din cărămidă
Pereți interiori din cărămidă
  • Sunt mai greu de modificat, față de cei falși;
  • Inerția termică este uneori un dezavantaj, în cazul în care aveți o cameră nefolosită, căldura nu ajunge acolo;
  • Sunt mai scumpi.

Părere populară:

  • Pereții interiori din cărămidă sunt des folosiți deoarece sunt considerați a fi cei mai buni izolatori fonici, dar și datorită posibilității de a instala pe ei diferite obiecte de mobilier suspendat.

Alternative: