Profil ferestre marca Alumil

Părerea experților eDezvoltator

Profil ferestre marca Alumil
Profil ferestre marca Alumil

Ferestrele și ușile sunt foarte importante atunci când dorim să economisim la facturile de energie ale casei. Trebuie să ne documentăm serios pentru a alege cele mai bune ferestre posibile deoarece gama de produse în această categorie este foarte diversificată.

De exemplu, există ferestre din lemn, PVC sau aluminiu cu un număr divers de camere pe care se pot monta anumite tipuri de geamuri.

Alumil este o firmă grecească înființată în 1988. Principala activitate este realizarea de profile din aluminiu de la ferestre și uși până la luminatoare și balustrade.

Dacă doriți un confort fonic ridicat este indicat utilizarea unor astfel de sisteme. Acestea pot bloca sunete de până la 47 de decibeli pentru a vă asigura confortul dorit. Totodată aceste profiluri de ferestre oferă o etanșeitate sporită și o rezistență foarte mare la intemperii.

Dezavantajele se văd atunci când vine vorba de izolarea termică.

Spre deosebire de ferestrele de PVC, ferestrele de aluminiu nu sunt un bun izolator termic decât la gama de top. Pe ele se pot monta geamuri mai groase sau cu o izolare termică foarte bună dar pentru a avea acest lucru la nivelul profilului trebuie să ne uităm la gama de top.

Aici intervine cel de-al doilea dezavantaj, prețul. În general profilurile de aluminiu sunt mult mai scumpe față de cele de PVC. Iar dacă de uităm la gama de top acest lucru este vizibil, rezultând un raport cost beneficiu destul de mic.

Există foarte multe variante de tipuri de profiluri iar Alumil nu se bazează doar pe profilurile de geamuri. Dumneavoastră trebuie să alegeți cea mai bună variantă pentru casa în care locuiți.

Avantaje:

  • Izolare termică și fonică excelentă;
  • Materiale de calitate;
  • Prețuri accesibile.

Dezavantaje:

  • Nu există dezavantaje vizibile.

Părere populară:

  • Cei care au ales marca Alumil sunt mulțumiți cu alegerea făcută.

Alternative:

  • Marca Gealan;
  • Marca Reynaers.