Profil ferestre marca Aluprof

Părerea experților eDezvoltator

Profil ferestre marca Aluprof
Profil ferestre marca Aluprof

Profilurile de ferestre marca Aluprof sunt fabricate în Polonia de o companie ce are  o experiență de peste 60 de ani în acest domeniu. Această companie este prezentă în peste 60 de țări din întreaga lume.

Atunci când alegem o fereastră trebuie să ne uităm la calitatea materialelor din care este făcută, la coeficientul de transfer termic, la izolarea fonică, la rezistență la intemperii și impermeabilitate. Trebuie să luăm în calcul și designul avut în vedere dar asta ține de gustul fiecăruia dintre noi.

Ferestrele Aluprof sunt realizare din aluminiu, material recunoscut pentru rezistența lui în timp cât și pentru întreținerea ușoară. Acestea ar reprezenta și unele din avantajele avut de acest tip de fereastră.

Urmează să fie analizate rezistența termică, la care aluminiu nu excelează. Însă, aici, Aluprof a venit cu o inovație numit aerogel care face ca transferul termic să fie foarte mic și coeficientul termic să fie chiar mai mic decât la foarte multe profiluri din PVC (material recunoscut pentru transferul termic redus).

Un alt avantaj este reprezentat de clasa 5 la rezistența la vânt avute de profilul MB-86 aero de la Aluplast dar și de faptul că există un sistem de drenaj prin care se previne apariția condensului sau a infiltrațiilor.

Unele produse prezintă și tratament ignifug pentru a rezista la incendii de mare anvergură.

Prețul este unul piperat în special în ceea ce privește elementele din gama de top. De aceea trebuie să vă pregătiți pentru creșterea costurilor în ceea ce privește construcția casei.

Considerăm că avantajele prezentate arată că acest sistem de ferestre este o soluție de luat în considerare atunci când renovați o casă. Trebuie să fiți atenți la modelul ales.

Avantaje:

  • Rezistență în timp;
  • Bună izolare fonică și termică.

Dezavantaje:

  • Preț scump.

Părere populară:

  • Marca Aluprof esre recunoscută datorită materialelor calitative pe care le folosesc pentru a realiza profilurile.

Alternative:

  • Marca Gealan;
  • Marca Alumil.