Profil ferestre marca Exalco

Părerea experților eDezvoltator

Profil ferestre marca Exalco
Profil ferestre marca Exalco

Marca Exalco este cunoscută în peste 20 de țări din întreaga lume. Oferă produse diverse din aluminiu de genul sistemelor batante, uși de acces, sisteme glisante, perete cortină, sisteme de umbrire dar și aplicații industriale. Este o companie grecească care are reprezentanță și în România.

În momentul în care construim o casă nu ne punem întrebarea ce ferestre o să alegem. Dar imediat când trecem la faza de finisaje ne dăm seama că ferestrele sunt foarte importante.

Printre caracteristicile la care trebuie să ne uităm atunci când alegem o fereastră se numără izolarea termică a profilului.

Acest lucru este foarte important deoarece împreună cu geamul utilizat dar și cu celelalte tipuri de izolații aplicate casei vor reduce semnificativ factura la energia termică sau la gaze. Aluminiul nu este unul din cele mai bune materiale izolatoare termic.

De aceea la acest nivel, profilurile marca Exalco nu excelează, încadrându-se în varianta medie din domeniu. În schimb la nivelul de durabilitate și ușurința în întreținere aluminiu are o reputație foarte bună. Dacă nu vă doriți bătăi de cap cu schimbarea elementelor puteți apela la ferestrele din aluminiu.

Aluminiul și implicit ferestrele marca Exalco mai au un avantaj foarte mare: pot fi curbate astfel încât să se preteze oricărui tip de design dorit. Celelalte caracteristici ale acestor profile sunt la nivel mediu, cu un ușor avantaj la nivelul de izolare fonică.

Puteți alege și alte mărci dacă doriți profiluri de aluminiu sau poate doriți să schimbați materialul și să treceți la PVC. Decizia vă aparține.

Avantaje:

  • Pot fi curbate;
  • Durabilitate în timp.
  • Ușor de întreținut.

Dezavantaje:

  • Izolare fonică și termică medie.

Părere populară:

  • Firma Exalco este cunoscută în peste 20 de țări și și-a câștigat renumele datorită faptului că realizează produse durabile.

Alternative:

  • Marca Gealan;
  • Marca Alumil.