Ușă principală securizată în 4 puncte

Părerea experților eDezvoltator

Ușă principală securizată în 4 puncte
Ușă principală securizată în 4 puncte

Există o multitudine de companii care realizează încuietori cu mai multe puncte. Avem nevoie de anumite informații pentru a înlocui ușa sau încuietoarea existentă.

În primul rând, există încuietori realizate de Fuhr, Ferco, Hoppe, G-U, Winkhaus, Roto, Schlegel, Adevăr, W&F și o mulțime de alte companii. Trebuie să știți Brandul pentru a începe. Fiecare brand are caracteristici și stiluri care ar putea fi unice pentru ei.

În al doilea rând, poziția și tipurile punctelor de blocare vor varia și există multe combinații. Trebuie să vă identificați mai multe informații cheie. Începând cu lățimea plăcii de față, tipurile și poziția dispozitivelor de blocare.

În al treilea rând, există posibilitatea ca marca dvs. preferată să nu fie disponibilă. Branduri precum Fuhr și Ferco nu sunt livrate în Statele Unite, în schimb în Europa nu există probleme. Fuhr este o companie germană care a livrat mii de încuietori către numeroase companii diferite ca Caradco, Weathershield, Kolbe & Kolbe, Windsor și altele.

Ferco este o companie franceză care a expediat mii de încuietori către The Atrium Door Company. Vestea proastă este că acestea nu se mai fac. Vestea bună este că există opțiuni de înlocuire.

Rețineți că este posibil ca multe încuietori să nu fie disponibile la un moment dat și că va trebui ca noua încuietoare sau ușă să se potrivească pentru ca aceasta să funcționeze, iar acest lucru poate necesita ajutorul unui meșter priceput sau al unui lăcătuș.

Avantaje:

  • Oferă cea mai bună protecție anti-efracție, nu poate fi spartă cu levierul;
  • Pentru unii asiguratori, este o condiție de baza în cazul asigurărilor de bunuri.

Dezavantaje:

  • Nu poate fi spartă, în cazul în care s-a stricat mecanismul de deschidere, trebuie spart tot peretele pentru a o scoate;
  • Ușile cu un astfel de sistem de închidere sunt considerabil mai scumpe.

Părere populară:

  • Ușile cu sistem suplimentar de prindere au devenit din ce în ce mai folosite datorită siguranței sporite pe care o oferă în cazul efracției dar șii deoarece unii asiguratori solicită în mod explicit o astfel de închidere pentru polițele de asigurare a obiectelor din locuință.

Alternative:

  • Sisteme clasice de închidere – în 2 puncte, într-o singura parte a ușii.