3 idei de tapet pentru o baie îndrăzneață

Îmbrățișați flori, copaci sau ananas pentru un spațiu standout, indiferent de stilul tău.

Este cunoscut faptul că băile sunt locuri grozave pentru a deveni un pic sălbatic cu decorul tău și o modalitate rapidă și nedureroasă de a realiza acest lucru este printr-un tapet îndrăzneț. Dar cu opțiunile aproape infinite de acolo, cum alegi ceva care să se potrivească cu stilul tău? Lăsați aceste trei stiluri de tapet să vă ghideze selecția.

3 idei de tapet pentru o baie îndrăzneață

1. Designer tradițional

Cererea proprietarilor: Transformați o baie înghesuită cu o combinație nefolosită de duș și cadă într-o toaletă atractivă. Gusturile proprietarului sunt foarte clasice și tradiționale, iar casa are vedere la ocean din Del Mar, așa că s-a urmărit o senzație proaspătă, dar clasică.

Tapet: Baptista în albastru de Colefax și Fowler. Este o marcă de tapet de lux cu culori și detalii frumoase. Modelele de aici sunt tradiționale, dar și atemporale, așa că a fost o alegere perfectă pentru această cameră.

Alte caracteristici speciale: gresie Arabesque. Meuvetă de sine stătătoare, asemănătoare mobilierului. Deși primul instinct al designerului a fost să comande vanitatea în crem pentru atmosfera tradițională de casă pe plajă, cireșele adaugă o căldură plăcută și o formalitate camerei.

3 idei de tapet pentru o baie îndrăzneață

Secretul designerului: Cred că multor oameni le este frică de tapet, mai ales cu un model sau o culoare puternică. Adăugați lambriu alb, astfel încât modelul să nu copleșească camera mică și pentru a lumina și împrospăta senzația generală. Lambriurile fac ca selecția tapetului îndrăzneață să fie puțin mai puțin copleșitoare – doar jumătate din cameră este tapetată, iar cealaltă este lemn alb proaspăt.

Momentul waw: Voiau un model arabesc pe podea, într-un alb crem și cald taupey-gri și am făcut o comandă pentru gresie de beton. Ei bine, gresia albă era semnificativ mai subțire decât griul pe care îl folosim ca țiglă de accent presărată peste tot și, odată cu producția în America de Sud, nu aveau idee când am putea face noi plăci.

3 idei de tapet pentru o baie îndrăzneață

2. Designeri contemporani

Cererea proprietarilor de case: șic, dar prietenos cu copiii.

Tapet: Woods, tapetul alb-negru cu mesteacăn adaugă jucăuș prin motivul distractiv al copacilor, adăugând în același timp o dispoziție organică.

Alte caracteristici speciale: Meubletă personalizată din stejar. Pandantiv modern cu un strop de portocaliu.

3 idei de tapet pentru o baie îndrăzneață

3.Designer de tranziție

Cererea proprietarilor de case: o cameră de toaletă primitoare, care să facă declarații.

Tapet: Petite Pineapple din pânză de iarbă alb-albastru. Proprietarii de case își doreau cu adevărat ananas undeva în casa lor, dar nu doreau expresia tipic previzibilă. Această cârpă de iarbă imprimată manual a fost ideală. Cu opțiuni de culoare personalizate, am putut să oferim clienților un aspect unic.

Alte caracteristici speciale: Oglindă și aplice mai mari, argintii, podea de lemn.