4 alternative pentru o insulă mare de bucătărie

De ce să ai o piesă centrală tipică de bucătărie. Luați în considerare aceste alte opțiuni pentru pregătire, gătit și adunare.

Există multe beneficii pentru o insulă mare de bucătărie, dar nu este singura ta opțiune. Următoarele bucătării prezintă o varietate de alternative care ar putea oferi o soluție mai bună pentru spațiul dumneavoastră.

4 alternative pentru o insulă mare de bucătărie

1. Mesă de bibliotecă antică

Solicitarea proprietarilor: Păstrați dulapul original de cireș de peste 20 de ani, în timp ce infuzați personalitate în spațiu și actualizați electrocasnicele, blaturile, faianța și tapetul.

Alternativă pe insulă: O masă de bibliotecă antică din stejar cu picioare răsucite ocupă centrul scenei. Masa antică și atracția vizuală a picioarelor au fost factorii decisivi pentru alegerea acestei mese. Scaunele de pian victorian cu detalii albastre-alb oferă loc și pot fi ascunse sub masă atunci când nu sunt folosite.

4 alternative pentru o insulă mare de bucătărie

Alte caracteristici speciale: Tapetul China Seas adaugă entuziasm dulapurilor clasice, pardoseala din cărămidă face referire la natura istorică a casei, la fel ca chiuveta din ceramică a fermei, blatul care arată ca marmura de Carrara și faianța ceramică pictată manual.

Secretul designerului: Această bucătărie avea nevoie de personalitate. Tapetul din dulapurile de sticlă într-un model mai dens decât faianța ceramica colorată, un ceainic verde neașteptat și țesăturile strălucitoare de pe scaune fac această bucătărie odată tristă plină de viață și distracție.

Mai multe uși de dulap trebuiau înlocuite în timpul procesului de remodelare. Dulapurile noi de cireș pur și simplu nu au aceeași bogăție, noile dulapuri arătau ca lemnul brut în comparație cu cireșul original. Pentru a depăși acest lucru, au folosit ore în șir o lampă de soare îndreptată către noile uși ale dulapului. A durat aproximativ o lună, dar noile dulapuri acum arată exact ca dulapurile originale.

4 alternative pentru o insulă mare de bucătărie

2. Masă de sufragerie cu blat de cuarț 

Cererea proprietarilor: Aceasta este bucătăria unui designerului de interior pe care a proiectat-o ​​singur. Acesta a vrut să-și actualizeze bucătăria standard pentru a fi un centru mai modern pentru familia sa. 

Alternativa insulei: Masa de sufragerie cu blat din quartz. Designerul a fost nevoit să ia multe decizii care nu corespundeau listei sale de dorințe, cum ar fi adăugarea unei insule și o zonă de relaxare. Așadar, a renunțat la zona tradițională de relaxare din centrul bucătăriei și a creat o combinație mare de insulă și masă, ca spațiul să nu fie prea îngrămădit.

4 alternative pentru o insulă mare de bucătărie

Alte caracteristici speciale: dulapuri din arțar masiv pictate în alb floral, cu o mulțime de lucrări de morărie și muluri deasupra pentru interes vizual. Podele din lemn de esență tare răzuite manual, faianță din marmură de Carrara. Blaturi din granit negru si maro, cutie de cornișă personalizată care ascunde perdele personalizate.

Secretul designerului: Nu subestima niciodată puterea morii de a adăuga dramă arhitecturală oricărei încăperi.

4 alternative pentru o insulă mare de bucătărie

3. Designerii statii compacte de tocat

Cererea proprietarilor de case: Pentru această casă nouă, proprietarii doreau o bucătărie potrivită pentru familie cu o zonă confortabilă de relaxare. Nu a părut niciodată suficient de confortabil să stea la o insulă mai înaltă. În același timp, gătitul pe o insulă era de asemenea important.

Alternativa insulei: Designerul a separat cele două funcții ale unei insule tipice în această bucătărie. Insula compactă „de lucru” are un blat bloc de măcelar și o chiuvetă mică pentru spălarea legumelor. Partea orientată spre gamă are sertare mari pentru oale și tigăi. Între timp, mâncatul și socializarea se întâmplă la masa de jos cu banca. Acest lucru face ca scaunele să fie mult mai confortabile și relaxante.

4 alternative pentru o insulă mare de bucătărie

Alte caracteristici speciale: Banca dispune de depozitare dedesubt pentru lucruri deosebit de mari. Masa are blatul din lemn din același nuc ca și insula locului de gătit, dar pentru că nu funcționează ca loc de taiere are un finisaj diferit care necesită mai puțină întreținere. Picioarele metalice personalizate sunt similare în detaliu cu balustrada scării și permit deplasarea mesei după cum este necesar.

Bucătăria este orientată spre strada pe o parte și spre o curte interioara pe de alta. Acest lucru permite o conexiune prietenoasă cu strada – să le faci cu mâna prietenilor și vecinilor în timp ce trec pe lângă ei – și, în același timp, o conexiune ușoară la mesele în aer liber din curte.

Dulapurile sunt din nuc natural cu inserții pictate. Dulapurile perimetrale sunt din granit. Faianța din plăci de mozaic se extinde până la pereți și tavan. Pardoseala este realizată din stejar alb, instalată peste un sistem de încălzire radiantă.

Secretul designerului: Un truc pe care folosit des este să extindă ferestrele până la tavan, calitatea luminii care intră în cameră și se reflectă pe tavan este cu adevărat specială. În mod similar, plasarea ferestrelor în colțuri face să te simți mult mai conectat la spațiul exterior, făcând spațiile mai mici să se simtă mai mari.

4 alternative pentru o insulă mare de bucătărie

4. Butcher Block Cart

Cererea proprietarilor de case: extindeți bucătăria pentru a obține mai multă lumină naturală și deschidere.

Alternativă pe insulă: cărucior pentru măcelar. Din cauza lățimii totale a bucătăriei, nu am putut încăpea o insulă tradițională, nu ar fi fost suficient loc de ambele părți.

4 alternative pentru o insulă mare de bucătărie

Alte caracteristici speciale: Podele din bambus, rafturi deschise, dulapuri personalizate, proprietarii de case sunt amândoi piloți ai companiilor aeriene comerciale și le place să lucreze în spații mici și au vrut ca bucătăria lor să reflecte acest lucru, aparatele încorporate și depozitarea, luminile încastrate pentru cutii și suprafețele versatile au fost cheia pentru dezvoltarea acestei senzații.

Secretul designerului: De obicei, nu se folosesc luminatoare în designul, deoarece pot fi dificil de întreținut de către proprietar și pot cauza probleme în mediul dur de coastă. Cu toate acestea, într-un singur etaj cu înălțimi mici de tavan, acestea vor fi accesibile pentru curățare și întreținere. Ele au fost cheia pentru a face o cameră altfel mică să se simtă mult mai mare. Rafturile deschise se bazează pe acel concept în aer liber pentru spațiu.

Moment „Uh-oh”: Proprietarul a instalat niște podele frumoase din bambus în toată cabină, dar extinderea acelei podele în bucătărie s-a dovedit a fi destul de dificilă.