Design futurist al casei


Cum ai descrie această casă? Verde? Dreptunghiular? Neobișnuit? Nu suntem obișnuiți cu astfel de design futuriste și mulți dintre noi nu am văzut așa ceva până acum. Casa Hill , cum este numele original al proiectului, este construită literar într-un deal, sau cel puțin parterul ei este. Etajul superior se sprijină pe masa monolitică și arată mai mult ca un dreptunghi negru uriaș. Culoarea sa închisă este aleasă pentru că atrage lumina soarelui și contrastează cu culoarea principală verde exterioară.

Arhitectura neobișnuită este de fapt destul de funcțională, permițând locuitorilor să patineze de la etajul doi până în grădină.

Intrarea este, de asemenea, destul de impresionantă, servind atât ca ușă masivă din sticlă, cât și ca fereastră panoramică când este închisă.

Design futurist al casei
Design futurist al casei
Design futurist al casei
Design futurist al casei
Design futurist al casei