Magazie transformată într-un birou cu deschidere către grădină

Ascuns în spatele unei grădini private, acest șopron cu o cameră servește drept birou pentru un cuplu. Designerul și arhitectul au folosit materiale simple și rezistente pentru a reduce costurile.

Magazie transformată într-un birou cu deschidere către grădină

Proprietarii și-a dorit ca mediul lor de lucru să se simtă ușor, cald și confortabil, cu spațiu pentru cărți și electronice. Cablajul, impermeabilizarea și securitatea au fost priorități.

O vedere spre grădină era, de asemenea, obligatorie. Ușile retractabile pe toată înălțimea le permit celor doi să se bucure de grădină în timp ce lucrează.

Magazie transformată într-un birou cu deschidere către grădină

Foi ieftine, durabile și lemnul brut tăiat au fost obținute de la companii locale și durabile, iar nivelurile ridicate de izolare permit costuri minime de energie.

Magazie transformată într-un birou cu deschidere către grădină

Designerul a folosit grinzile de tavan ca ghid structural pentru rafturile bibliotecii și a economisit spațiu și costuri prin construirea rafurilor în peretele din spate . Tot acest depozit însemna că proprietarii nu aveau nevoie de nimic altceva decât de un scaun și o masă.

Magazie transformată într-un birou cu deschidere către grădină

Un luminator ascuns în spate nu este chiar vizibil până când o explozie de lumină solară și un cer albastru este deasupra bibliotecii.

Magazie transformată într-un birou cu deschidere către grădină

Designerul a vrut să exprime materialele simple în starea lor naturală și să folosească magazia ca o vitrină pentru ceea ce se poate realiza cu materiale „la modă”, cu un buget limitat, dar cu imaginație nelimitată.