O sufragerie din mijlocul secolului

Prioritizarea iluminatului și a unei biblioteci, și apoi alocarea timpului pentru a selecta mobilierul, oferă un spațiu bine amenajat.

Acest living este ceea ce se întâmplă atunci când termenul limită dispare. De-a lungul a doi ani, un cuplu iubitor de cărți a lucrat cu designerul pentru a-și oferi un bungalou de la mijlocul secolului, începând cu această cameră. Nu s-au grăbit cu niciun detaliu sau decizie, ci asigurându-se că fiecare caracteristică este exact ceea ce își doreau la un preț pe care puteau să-l plătească. Dar proiectul nu a fost doar despre oferte și detalii. Cealaltă frumusețe care se întâmplă cu aceste proiecte care continuă pentru totdeauna este că te împrietenești cu acești oameni.

O sufragerie din mijlocul secolului

ÎNAINTE: Ușa de la intrare se deschidea în livingul și sufrageria combinate, zona principală de divertisment a casei. Deși familia folosește rar ușa de la intrare, reproiectarea a fost necesară pentru a spori personalitatea acestui spațiu comun, menținând în același timp o cale clară de la ușă la bucătărie.

O sufragerie din mijlocul secolului

DUPĂ: Ei au prioritizat proiectul abordând mai întâi elementele care ar avea cel mai mare efect, inclusiv un nou iluminat, un perete de bibliotecă și ornamente vopsite în culoarea verzui în jurul ferestrelor originale. Selecția de mobilier și accesorii s-a întâmplat de-a lungul timpului, deoarece piesele care le-au plăcut proprietarilor și designerului au fost puse în vânzare sau au apărut pe site-uri vintage.

O sufragerie din mijlocul secolului

ÎNAINTE: Când a început proiectul, zona de luat masa ocupa un colț al încăperii mari, cu ușa în dreapta dând spre restul casei.

O sufragerie din mijlocul secolului

DUPĂ: Colțul în care fusese zona de luat masa este acum un colț de lectură confortabil, complet cu noua bibliotecă pentru a stoca colecția mare de cărți a cuplului. Pentru a economisi costul unei biblioteci personalizate, designerul a construit-o într-un magazin, mai degrabă decât la fața locului, și apoi instalată în camera de zi. 

Proiectul a stat puțin înainte ca mobilierul să vină împreună. Proprietarii și designerul știau cum doreau să arate spațiul, dar și-au luat timp pentru a găsi piesele perfecte. Unul dintre proprietari îi trimitea prin e-mail linkuri către articolele pe care le descoperise, apoi discutau dacă piesele se potrivesc sau nu. Acest lucru a continuat până când au găsit un covor vintage înnodat manual; apoi canapeaua pe care o doreau a fost pusă în vânzare. Au intrat în joc și alte piese și accesorii, iar în cele din urmă camera de zi s-a gelificat. S-a făcut de-a lungul timpului în acest mod rezonabil, metodic. Toate micile detalii fac diferența. Lui Edwin, pisica proprietarului, pare să-i placă și configurația.

O sufragerie din mijlocul secolului

ÎNAINTE: Amenajarea originală a camerei prezenta o zonă de relaxare amplasată între ușa din față și intrarea laterală, lângă un suport pentru haine, cu zona de luat masa în prim plan. Bucătăria este chiar în stânga intrării laterale.

O sufragerie din mijlocul secolului

DUPĂ: Noua zonă de luat masa se află între cele două uși, facilitând fluxul de la bucătărie la sufragerie și plasând zona de relaxare lângă noua bibliotecă.

Masa de sufragerie originală a proprietarilor ancorează spațiul și contrastează cu scaunele de sufragerie moderne de la mijlocul secolului și lumina suspendată. Un perete de galerie recent finalizat combină printuri de artă și decor de la mijlocul secolului. Încadrează spațiul de luat masa, permițând în același timp mișcarea de la ușa din față, în dreapta, și ușa laterală către bucătărie, în stânga.

Atât zona de zi, cât și cea de luat masa oferă spații de adunare relaxate, ocazionale, unde proprietarii își desfășoară cea mai mare parte a vieții și a distracției.

O sufragerie din mijlocul secolului

ÎNAINTE: Ușa de la intrare era în sufragerie, dar familia a intrat în casă în primul rând pe ușa laterală. Fără nicio cameră de noroi sau foaier, familia nu avea o zonă desemnată pentru pregătirea sau depozitarea hainelor și pantofilor care nu se aflau în fluxul de trafic.

În plus, peninsula existentă a bucătăriei a fost adesea folosită doar pentru a depozita corespondența și documentele, mai degrabă decât pentru a fi un loc pentru mâncare.

O sufragerie din mijlocul secolului

DUPĂ: Zona din fața peninsulei bucătăriei acționează acum ca o cameră de noroi, făcând intrarea mai funcțională pentru familie și adăugând culoare și personalitate casei. O tavă depozitează pantofii, iar o bancă din lemn lucrată manual oferă un loc de odihnă.

Întrucât peninsula acționa doar ca un raft pentru scrisori și documente, proprietarii casei au cerut unui antreprenor să taie suresenta blatului, reatașând partea laterală a laminatului în noul său loc. Un perete cu accent de cărbune închis creează interes și iluzia unei camere separate de bucătărie.

O sufragerie din mijlocul secolului

Noile suporturi pentru haine de la producătorul local de mobilier de lângă uşă oferă familiei un loc pentru a-și agăța gențile și îmbrăcămintea exterioară imediat lângă intrare și în afara vederii din sufragerie.