Renovarea unei bucătării pentru o familie de 5 persoane

Un designer deschide bucătăria și împrospătează holul și zona de mic dejun pentru o familie de 5 persoane.

Renovarea unei bucătării pentru o familie de 5 persoane

Bucătărie pe scurt

Un flux deschis, o paletă de culori proaspete și scaune pentru fiecare membru al familiei a fost scopul pentru renovarea bucătăriei, a toaletei și a zonei de mic dejun din această casă suburbană. Designerul a conceput un plan cu o insulă care se întinde pe lungimea bucătăriei și facilitează un flux ușor către zona de mic dejun adiacentă. Acesta a adus și noi dulapuri până în tavan pentru a maximiza spațiul de depozitare și a mări vizual spațiul.

La început, proprietarii casei s-au gândit să vopsească dulapurile în alb și să facă alte câteva modificări minore, dar pe măsură ce s-au aprofundat în proiect, amploarea remodelării sa extins.

Renovarea unei bucătării pentru o familie de 5 persoane

Înainte: Bucătăria anterioară includea dulapuri din lemn deschis și blaturi din granit închis la culoare. De asemenea, prezenta o mică insulă centrală și o peninsulă care întrerupeau fluxul către zona de mic dejun și avea loc pentru doar patru scaune.

Renovarea unei bucătării pentru o familie de 5 persoane

După: Noul aragaz cu șase arzătoare este în același loc cu cel vechi, dar au mutat frigiderul pe peretele lateral al bucătăriei. Configurația veche părea prea aglomerată, acum face spațiul să se simtă mai deschis.

Designerul a îndepărtat insula mică și peninsula în favoarea unei insule centrale lungi, cu suficient spațiu pentru cinci scaune de birou – câte unul pentru fiecare membru al familiei. Baza noii insule este acoperită cu lemn gri închis. Blaturile sunt cuarț alb care imită aspectul marmurei. Pardoselile originale din lemn au fost renovate.

Renovarea unei bucătării pentru o familie de 5 persoane


Holul de lângă bucătărie renovat se află în stânga zonei. Au mărit deschiderea care ducea în cameră și a adăugat ferestre din traversă deasupra. De asemenea, avea ușile și fereastra vopsite în negru pentru a le face să pară metal. S-a optat pentru un aspect minimalist, curat, industrial, care se simte ușor, luminos și aerisit.

Podeaua este acoperită cu plăci de porțelan mozaic care reproduc aspectul plăcilor de ciment encaustic. Noile încorporate personalizate din hol sunt de un gri închis, potrivite cu baza insulei.

Renovarea unei bucătării pentru o familie de 5 persoane

Înainte: fosta zonă de mic dejun avea un bar încorporat pentru mic dejun, cu dulapuri din lemn colorat deschis și blaturi din granit închis la culoare.

Renovarea unei bucătării pentru o familie de 5 persoane

După: Au vopsit dulapurile inferioare ale barului de mic dejun în același gri cărbune folosit pentru insulă și dulapurile din hol. Dulapurile superioare sunt noi și au uși din sticlă. Designerul a adăugat, de asemenea, mulaje noi în partea de sus a dulapurilor pentru a umple golul dintre tavan și dulap. O nouă masă rotundă și un candelabru în stil lanternă din aur completează aspectul.