Utilități ale dulapurilor mai vechi

Nu vă mai faceți griji pentru fiecare zgârietură, dulapurile îmbătrânite în mod intenționat oferă bucătăriei sau spălătoriei un aspect relaxat, uzat.

Deteriorarea unui dulap este procesul care îl face să pară îmbătrânit, producând aspectul de uzură pe care îl provoacă de obicei timpul. Există mai multe moduri de a crea aspectul tulburat. Puteți începe cu câteva straturi de vopsea, apoi adăugați în zonele în care uzura ar avea loc în mod natural, sau încercați să șlefuiți ușor sau să loviți cu un lanț pentru a dezvălui culorile de sub cea nouă; acest lucru creează aspectul unei piese care a fost vopsită de mai multe ori și ani de utilizare au uzat unele straturi. Dacă sunteți în căutarea unui proces mai simplu, funcționează, de asemenea, vopsirea unui singur strat și șlefuirea ușor în pete pentru a dezvălui lemnul de mai jos.

Indiferent de procedeul pe care îl alegeți, etanșarea cu poliuretan vă asigură că lemnul dumneavoastră arată perfect învechit în anii următori. Iată câteva exemple despre cum puteți aduce în casa dumneavoastră senzația relaxată și primitoare a dulapurilor în dificultate.

Utilități ale dulapurilor mai vechi

Dulapurile lucioase, vopsite uniform, pot părea curate și moderne. Dacă încercați să creați un aspect de țară mai francez, dulapurile învechite sunt un loc minunat pentru a începe.

Utilități ale dulapurilor mai vechi

Nu există niciun motiv să nu experimentați culoarea pe dulapurile voastre în dificultate. Bronzurile, albul și cremul sunt întotdeauna un pariu sigur, dar un gri francez deschis este un nou neutru. Cenușiul poate fi rece ocazional, dar tulburarea lui, astfel încât lemnul să treacă cu ochiul, le încălzește imediat.

Utilități ale dulapurilor mai vechi

Dacă ești bucătar, știi că încurcăturile din bucătărie vor avea loc. Stropii de grăsime, ulei și de făină ajung adesea pe dulapuri și blaturi. Dulapurile învechite nu numai că ascund bine acele mici mizerie, dar sunt și foarte ușor de șters.

Utilități ale dulapurilor mai vechi

Indiferent ce alegeți pentru restul casei, este atât de important ca bucătăria să se simtă relaxată și primitoare; este inima casei, până la urmă. Chiar și într-o schemă de design mai de lux, dulapurile învechite oferă un aer casual care nu poate să nu fie primitor.

Utilități ale dulapurilor mai vechi

Spălătoria este poate unul dintre cele mai trecute cu vederea spațiile din casă. Este ușor să-l puneți pe fundal pentru că, până la urmă, nu este o cameră care este adesea folosită pentru divertisment. Adăugarea personalității cu dulapuri învechite ar putea face ca toată această pliere să pară mai puțin o corvoadă.

Utilități ale dulapurilor mai vechi

O tragere elegantă a barei adaugă un element modern, o tragere întunecată creează contrast și un buton învechit în mod similar se amestecă, permițând detaliilor din dulapuri să strălucească.

Utilități ale dulapurilor mai vechi

Poate că doriți ca bucătăria dvs. recent renovată să se îmbine restul casei mai vechi sau poate că senzația antică este preferata dvs. Oricum ar fi, să vă deranjați dulapurile este o modalitate perfectă de a obține un aspect uzat în mod eficient.