Alesonor a început dezvoltarea zonei Amber Forest Agora 

Dezvoltatorul de proiecte rezidențiale Alesonor a început discuții cu potențiali comercianți și parteneri pentru a închiria spațiu comercial în cadrul proiectului Amber Forest Agora.

Suburbia verde a Amber Forest Agora este dezvoltată în etape până în 2026, primele vile urmând să fie livrate în 2023. În 2024 vor fi livrate zone comerciale, facilități sportive și de agrement, parcuri și centuri de acces care leagă complexul.

Pădurea de Chihlimbar cuprinde aproape 500 de vile și peste 200 de apartamente.Suprafața de dezvoltare este de 31 de hectare, iar suprafața construită reprezintă doar 15%, cu cel mai mic coeficient de utilizare a terenului. Aproape 400 de case din complex s-au vândut deja.

Pe lângă unitățile rezidențiale, proiectul include facilități comerciale de agrement, medicale, educaționale și sportive. Pe lângă încheierea unui parteneriat cu Pescariu Sports pentru dezvoltarea zonei sportive din cadrul bazarului la sfârșitul anului 2022, Alesonor a semnat și primele contracte de închiriere pentru zona comercială la începutul acestui an.

Întregul proiect va fi construit pe o suprafață de 42.000 m² și va include 12.000 m² de facilități sportive și de agrement (tenis, cricket, baschet, bazin de agrement, piscină semiolimpică, spa și sală de sport), școli, grădiniță și după scoala, 15.000 m2 teren, cinema in aer liber, 7.000 m2 suprafata comerciala pentru cafenele, restaurante, pieţe, supermarketuri, brutării şi magazine, centre de birouri, servicii medicale, peste 500 de locuri de parcare.

Discuțiile au început deja cu primii parteneri spațiali comerciali și se caută facilități care să răspundă nevoilor întregii comunități.

Alesonor este dezvoltator de proiecte rezidentiale precum Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence, Amber Gardens etc.