Banca Transilvania a lansat o campanie de creditare online, inspirată de noile planuri ale românilor în materie de locuire

Banca Transilvania a lansat o campanie de creditare online, inspirată de noile planuri ale românilor în materie de locuire
Sursă foto: Unsplash.com

Oferta băncii cuprinde o serie de reduceri şi alte beneficii la creditul imobiliar/ipotecar, la creditul de nevoi personale și, respectiv, la cardurile de cumpărături.

Banca Transilvania a lansat săptămâna aceasta o nouă campanie de shopping bancar online: având tematica #HappyHomeDays, aceasta se adresează celor „care au planuri pentru casă şi acasă”. Campania este valabilă până pe 25 septembrie a.c. și cuprinde mai multe oferte promoționale de finanțare, pretabile pentru achiziţia, construirea, reamenajarea sau redecorarea unei locuințe. „Oferta poate fi accesată pe site-ul BT şi aduce reduceri şi alte beneficii la creditul imobiliar/ipotecar, creditul de nevoi personale, respectiv la cardul de cumpărături STAR Forte şi Gold. Partenerii BT în această campanie sunt Dedeman și Vivre”, explică reprezentanții instituției financiare.

Citește și:

„Recalibrarea” nevoii de locuire: confort sporit, suprafețe mai mari, spațiu exterior și facilități în proximitate

În prag de carantină totală, unii bucureșteni s-ar muta în afara orașului. Idealul momentului: vilă cu 3-4 camere, plus curte

„Ne-am inspirat pentru tematica acestei campanii din planurile românilor de a avea standarde noi pentru locuinţa lor. Perioada prin care trecem ne-a făcut să descoperim sensuri noi pentru acasă, care a devenit locul în care petrecem mai mult timp cu familia sau locul din care lucrăm. Iar cumpărarea unei case este un eveniment în viaţa oamenilor. Am ales cele mai bune produse pentru #HappyHomeDays pentru a susţine oamenii să îşi îndeplinească visul.”

Sergiu Mircea, Director Executiv Marketing & Comunicare, Banca Transilvania

Citește și:

Piața rezidențială prin ochii unui dezvoltator care a început, în iunie, construcția unui proiect de peste 200 de locuințe. O nouă tendință pe fondul pandemiei: mutarea în alt oraș!

Un nou „exod” spre periferia marilor orașe? La cât ajung prețurile terenurilor în Otopeni

Iată în ce constă oferta #HappyHomeDays:

• Creditul imobiliar/ipotecar în lei pentru achiziţie, modernizare, construire sau refinanţare împrumut de la altă bancă: 5,06% dobândă variabilă (IRCC + 2,65%); zero comision de analiză şi de evaluare. Oferta standard a băncii este 5,36% (IRCC + 2,95%) pentru persoanele care primesc veniturile în cont BT/5,66% (IRCC + 3,25% pentru cei care nu primesc veniturile la BT; 400 de lei comision de analiză, respectiv 500 de lei pentru apartament şi 750 de lei comision de evaluare casă.

• Creditul de nevoi personale Practic BT cu asigurare de viaţă şi şomaj, cu dobânda fixă în lei: 7,49% şi zero comision de analiză. Oferta standard a băncii este 9,5% dobândă pentru persoanele care primesc veniturile în cont la BT/10,5% pentru cei care nu primesc veniturile în cont BT, respectiv 200 de lei comision de analiză.

• Pachet de produse: creditul de nevoi personale Practic BT cu asigurare de viaţă şi şomaj, cu dobândă fixă în lei: dobânda fixă este de 7,25% (faţă de 9,5% pentru persoanele care primesc veniturile in cont la BT/ 10,5% pentru cei care nu primesc veniturile în cont BT) + cardul de cumpărături STAR Forte cu 100 de puncte STAR (echivalentul a 100 de lei) şi 12 rate fără dobândă la Dedeman şi Vivre pentru toate cumpărăturile făcute până la finalul lunii octombrie.

• Cardul de cumpărături STAR Forte: 100 de puncte STAR (echivalent a 100 de lei) şi 12 rate fără dobândă la Dedeman şi Vivre pentru toate cumpărăturile făcute până la finalul lunii octombrie.

• Cardul de cumpărături STAR Gold: 150 de puncte STAR (echivalent a 150 de lei) şi 12 rate fără dobândă la Dedeman şi Vivre pentru toate cumpărăturile făcute până la finalul lunii octombrie.

Citește și:

Românii tânjesc să locuiască cât mai aproape de natură: Brașovul și împrejurimile, în topul preferințelor. Sfaturi pentru cumpărători

Casă sau apartament: ce-ai zice de o variantă „hibridă”, foarte atractivă după perioada de izolare? E mai accesibilă decât vilele!