CTPark Bucharest West închiriază 50.000 mp către Kuehne+Nagel

Proprietarul și dezvoltatorul de spații industriale și logistice CTP a semnat un nou parteneriat cu Kuehne+Nagel, un important furnizor global de servicii logistice, pentru a dezvolta un centru regional de distribuție de 50.000 mp. CTP a anunțat că va deservi piețele din România, Bulgaria și Grecia.

Grupul Kuehne+Nagel este deja chiriaș în portofoliul CTP și tranzacția de leasing se referă la un spațiu din cadrul CTPark Bucharest West cu peste 774.000 mp de suprafață închiriabilă până în prezent. Cu această tranzacție, Kuehne+Nagel și-a triplat amprenta în parc.

„România are un mare potențial de dezvoltare în domeniul operațiunilor și logisticii la nivel regional, iar acest parteneriat confirmă tendința și evoluția CTPark Bucharest West ca hub regional de distribuție, precum și a tuturor parcurilor din portofoliu”, a spus directorul de țară. Ana Dumitrache , CTP România.

Kuehne+Nagel are un parteneriat strategic de lungă durată cu Pepco, un retailer cu valoare în creștere rapidă de îmbrăcăminte și articole de uz casnic pentru întreaga familie, prezent pe piața din România din 2015.

Începând din 2023, parteneriatul cu Pepco presupune servicii de depozitare și automatizare pentru distribuția end-to-end în România, Bulgaria și Grecia, cu peste 50.000 de metri pătrați de spațiu de depozitare. La locație vor lucra peste 250 de angajați, iar operațiunile de zi cu zi vor fi asistate de echipamente de sortare de ultimă generație.

Tranzacția de închiriere a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară JLL România.

Pe lângă spațiul de depozitare, CTPark Bucharest West oferă și servicii medicale, un restaurant, o cafenea, o zonă de agrement și acces la Clubhaus, un spațiu sustenabil high-tech de peste 1300 m² ca platformă pentru activități educaționale, cu A polivalent. amfiteatru, cu săli de întâlnire și spații de agrement unde clienții pot organiza seminarii și training-uri.