Elie Saab și Metropolitan Group lansează proiecte rezidențiale în București

Grupul internațional de haute couture Elie Saab și dezvoltatorul imobiliar Metropolitan Group au făcut echipă pentru a lansa primul lor proiect rezidențial, Elie Saab Towers. Turnul Elie Saab va fi situat în cartierul aviatic de la nordul capitalei, iar dezvoltatorul se așteaptă ca apartamentele să fie vândute imediat ce va fi lansat oficial.

„Într-un plan strategic de dezvoltare început în urmă cu trei ani, care a adus deja un număr mare de proiecte, SAAB Towers din București are ambiția de a oferi un alt concept de stil de viață de lux pentru o piață din ce în ce mai solicitantă”, a declarat Elie Saab Jr.

Metropolitan Group este un dezvoltator imobiliar cu capital 100% românesc, fondat în 2010 de Robertino Georgescu și Dan Drăgulin. Compania a dezvoltat 18 ansambluri rezidențiale în București și Ilfov, aducând pe piață peste 4.000 de unități rezidențiale.

Compania a investit peste 250 de milioane de euro până în prezent, iar portofoliul său include proiecte imobiliare de nivel mediu și înalt de lux. În 2019, Metropolitan Group s-a angajat într-unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale sale, o investiție de 100 de milioane de euro pe segmentul ultra-premium, un concept de utilizare mixtă pe o suprafață de 10.000 mp în zona Herăstrău. În septembrie 2022, a anunțat un parteneriat cu Elie Saab pe proiect, care va fi lansat oficial sub numele Elie Saab Towers în octombrie 2022.