Începe a treia fază din proiectul Atria Urban Resort

A treia fază a proiectului Atria Urban Resort, situat în vestul Bucureștiului, va avea 350 de apartamente și va fi finalizată până la sfârșitul anului viitor.
În a treia fază, noul bloc va avea propriul sistem de panouri solare pentru producerea de apă caldă menajeră. Între timp, în fiecare apartament din living vor fi instalate schimbătoare de căldură HRV.
Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții dezvoltatorilor pe site-ul economica.ro, investiția este mai mare decât estimările anterioare, ajungând la 40 de milioane de euro. Citând aceeași sursă, reprezentanții proiectului au susținut că „varianța față de estimările anterioare provine din creșterea costurilor cu materialele și forța de muncă, dar și din introducerea de facilități legate de sustenabilitate și reducerea amprentei de carbon”.
Situat pe Șoseaua Chitilei lângă Lacul Străulești, proiectul Atria Urban Resort se întinde pe o suprafață de 9 hectare și este proiectat în patru faze de construcție cu un total de 1.400 de apartamente și o valoare totală de 120 de milioane de euro.