Interdraw primește autorizație de construire pentru un proiect rezidențial de 30 de milioane de euro

Dezvoltatorul imobiliar Interdraw a primit autorizație de construire pentru un proiect rezidențial de 248 de apartamente" 4411 target="_self">apartamente în București. Valoarea investiției depășește 30 de milioane de euro.

„Autorizațiile de construire vin într-un moment în care stocul local de locuințe noi s-a redus, cererea rămâne ridicată, programele de locuințe noi continuă și împrumuturile s-au redus față de anul trecut”, a declarat Ulisse Gheduzzi, fondatorul companiei.

El a spus că odată cu reducerea IRCC și ROBOR, piața imobiliară din București are suficiente resurse pentru a continua să se dezvolte în 2023.

Ansamblul rezidențial va fi construit pe un teren de aproximativ 7.700 de metri pătrați și va fi format din trei blocuri de locuințe cu înălțimile P+11 și P+9, precum și un nivel de locuri de parcare subterane.

Gheduzzi a adăugat: „Suntem în discuții avansate cu mai mulți investitori pentru a obține finanțarea necesară pentru demararea întregului proiect”.

Proiectul va cuprinde și spații comerciale la parterul fiecărei clădiri, destinate hipermarketurilor, farmaciilor, cafenelelor sau furnizorilor de servicii esențiale.