Pedro Construct, fondată de Petre Niculae, completează prima clădire de birouri din portofoliu cu o investiție de 18 milioane de euro

Petro Construct, companie fondată de omul de afaceri Petre Niculae și care a construit mai multe proiecte rezidențiale în București, a anunțat finalizarea unei investiții de 18 milioane de euro în prima clădire de birouri din portofoliu. Imobilul este situat pe Bulevardul Iuliu Maniu, la doar cateva strazi de complexul de apartamente 21 Residence.
Clădirea de birouri Politehnica Business Tower are nouă etaje și o suprafață de construcție de 9.500 de metri pătrați, există deja un chiriaș, Centrokinetic, care ocupă jumătate din etajul trei. Parterul este spatiu comercial, iar etajul este spatiu de birouri de inchiriat si vanzare. Consultanta imobiliara Avison Young inchiriaza imobilul.
Cel mai recent proiect este Satul Jolie din nordul capitalei, primul proiect dezvoltat cu Florin Ababe, alături de care fiica lui Petre Niculae, Lucia Niculae, se desfășoară în funcția de Director de Dezvoltare a Afacerilor.

Ansamblul rezidential Jolie Village se construieste langa centrul comercial Jolie Ville din nordul Bucurestiului pe o suprafata de 8.000 de metri patrati. După finalizare, vor fi 140 de apartamente cu prețuri începând de la 150.000 de euro. Data estimată de livrare este sfârșitul anului viitor. Investiția în proiect este de 21 de milioane de euro.
Pedro Construct a fost înființată în 1993 și a construit mai multe ansambluri rezidențiale în București precum Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19th Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments.