RE/MAX România deschide 6 noi birouri

RE/MAX România își extinde rețeaua cu șase noi birouri în Slatina, Mediaș, Bacău, Brașov și București. Anul acesta, RE/MAX România a finalizat un nou portofoliu de franciză care ajunge acum la peste 60 de birouri.
Foto RE / MAXRE / MAX Area Experts a fost deschisă de Victor Coneschi la Slatina din Oort ca prima franciză din rețeaua județeană, acesta fiind unul dintre motivele pentru care antreprenorul a început să se concentreze pe imobiliare. Ca specialist în vânzări și service HoReCa de peste 25 de ani, brokerul/proprietarul biroului a decis să aleagă RE/MAX pentru a-și dezvolta afacerea sub un brand cu experiență îndelungată pe piața imobiliară mondială.
După ce a cercetat mai multe oportunități de franciză, Lucian Bucur de la broker/proprietar RE/MAX One a ales ceea ce credea că este cel mai stabil segment imobiliar pentru a lucra cu Stefan Muller. Decizia de a colabora cu RE/MAX a fost luată deoarece acestea erau compatibile cu modelul de afaceri al companiei. Prin urmare, au pus bazele primului birou al Medias sub RE/MAX, iar ca scop intenționează să urmărească îndeaproape planul de afaceri elaborat împreună cu RE/MAX, crezând că acest lucru le va aduce succesul așteptat.
Pe piața imobiliara matura, Brașov, Florin Maftei a deschis a cincea franciza imobiliara a rețelei – RE/MAX Unity. Misiunea sa este de a oferi cel mai înalt nivel de consiliere imobiliară părților interesate și de a reprezenta jucătorii de top pe piața imobiliară locală.
După mai bine de patru ani în sectorul auto, Ștefan Asavinei de la B/O RE/MAX Elite a decis să-și schimbe cariera și să aleagă să se dezvolte în sectorul imobiliar. Drept urmare, a deschis o a patra franciză RE/MAX la Bacău.
Deschiderea celor mai noi birouri RE/MAX din București – RE/MAX Extreme și RE/MAX Advisors – a fost lansată de doi antreprenori fără experiență imobiliară care credeau că sistemul RE/MAX poate face față noilor provocări profesionale. Pe lângă francizele recent lansate, RE/MAX are peste 22 de birouri în capitală.
Georgiana Masgras-Irshidat locuiește în străinătate de peste 16 ani, lucrând ca avocat și antreprenor în Canada. Dorind să se întoarcă acasă, a ales să-și continue pasiunea pentru imobiliare și să investească pe piața locală de consultanță.
Roxana Turquin are o vastă experiență în sectorul financiar-bancar și a decis să-și deschidă propria franciză RE/MAX, în funcție de succesul mărcii în România și de evoluțiile și oportunitățile de pe piața imobiliară.
Pe lângă un plan de a încheia cu succes cat mai multe tranzacții, antreprenorul își propune și să formeze o echipă stabilă de experți în domeniu care sa ofere cea mai buna reprezentare într-unul dintre cele mai importante momente din viața unui client. De asemenea, își propune să îndeplinească standardele internaționale de consultanță imobiliară.