TNI anunță calendarul evenimentelor imobiliare

Reprezentanții dezvoltatorilor, agențiilor imobiliare, instituțiilor financiare bancare și industriilor conexe vor fi invitați la evenimentul Autumn Real Estate, care va avea loc la Palais des Congrès în perioada 28-30 octombrie.

Următorul National Real Estate Expo va avea loc la Palais des Congrès în perioada 28-30 octombrie 2022, iar pentru a-și continua activitățile coerente de marketing, promovare și vânzări imobiliare, organizatorii TNI au anunțat lansarea TNI Events anul viitor. : 19-21 mai 2023, și 22-24 septembrie 2023, în aceeași locație”, a declarat Cristina Bercea, PR manager pentru evenimentele Expo Național Imobiliar TNI.
„Suntem încântați să continuăm să lucrăm cu jucători cheie de pe piața imobiliară pentru a crea un loc unic de întâlnire pentru evenimentul de 3 zile în care expozanții TNI se pot conecta cu potențiali clienți, lideri din industria imobiliară și mass-media.
Târgul Național Imobiliar TNI este o expoziție internațională de participare, una dintre cele mai relevante din Europa de Est, cu o tradiție de 18 ani de susținere a tranzacțiilor imobiliare și organizare de evenimente de referință pentru piața de profil.
Pentru a fi la curent cu toate noutățile, știrile și oportunitățile imobiliare, puteți descărca gratuit aplicația mobilă TNI, disponibilă pentru Android și IOS.
Parteneri internaționali: National Association of Realtors® (NAR), Emax Real Estate, European Real Estate Industry Association (CEPI)
Parteneri: Axxis Nova Resort & Spa, Imobiliare.ro
Produs de Imopedia.ro;
Suport pentru evenimente: HomeZZ.ro