Un alt complex rezidențial exclusivist se construiește în nordul Bucureștiului cu o investiție de 40 de milioane de euro

Metav SA investește 40 de milioane de euro într-un nou proiect rezidențial în nordul capitalei care va aduce pe piață 164 de locuințe noi, oferind totodată și spații comune viitorilor chiriași ai complexului.
Denumit Bellemonde, proiectul va fi un nou ansamblu rezidential exclusivist in Pipera, dezvoltat pe un teren de peste 41.000 de metri patrati detinut de METAV S.A. La finalizarea proiectului vor fi livrate 93 de vile și 71 de apartamente, situate la o înălțime de cel mult două etaje.

Proiectul este de așteptat să înceapă construcția în prima jumătate a anului 2023, iar perioada de finalizare este de 24 de luni. Conceptul combină unități de locuit precum case detașate, duplexuri și case, vile cu apartamente și blocuri de apartamente joase cu un maxim P+2.
„Pe lângă beneficiile de densitate scăzută și securitate mai mare într-un complex de comunitate închisă, Bellemonde oferă și spații verzi generoase, reprezentând mai mult de 33% din suprafața totală de teren care urmează să fie dezvoltată.
Facilități unice completează peisajul arhitectural cu: Society Hub – un design de ultimă generație care oferă rezidenților spații asemănătoare unui lounge, loc de joacă interior pentru copii, zonă de spa cu săli de masaj, saună și piscină; cu restaurant, piață și alte servicii conexe ”, spune Victor Terheş, Director de vânzări Bellemonde.
În apropierea proiectului se află școli precum American School, British School, Olga Gudynn, precum și mari zone comerciale și de agrement – Jolie Ville, Mall Băneasa, Strip Mall Iancu Nicolae, Pipera Plaza și Grădina Zoologică Băneasa.

„Proiectată cu atenție, Bellemonde este pe deplin pregătită pentru viitor ca o reședință fără gaz, dotată cu cea mai recentă tehnologie și dotări precum: pompă de căldură de ultimă generație, fațade ventilate, tâmplărie din aluminiu, finisaje de calitate, panouri fotovoltaice instalate în infrastructură și locuri de parcare electrice”, adaugă Victor Terheş, Director Vânzări BELLEMONDE.