Cât te costă o zi la Arena Platoș?

Dacă îți place zăpada și adrenalina pe care aceasta ți-o oferă atunci când aluneci pe ea, unul dintre cele mai bune locuri în care poți să îți hrănești pasiunea este Arena Platoș din Sibiu. Situată la doar câțiva kilometri de stațiunea Păltiniș, Arena Platoș este un complex de ski și snowboard destinat atât familiilor, cât și celor care vor să își crească nivelul adrenalinei la cote maxime.

Cu ce se laudă Arena Platoș?

Este un resort cu 3.5 km de pârtii, care au zone pentru toate categoriile de dificultate, de la mică până la avansată. Dotările de ultimă generație sunt cele care conving o mulțime de oameni să vină să schieze aici: 20 de tunuri de zăpadă, un telescaun și 4 teleski-uri. 

Cât te costă o zi la Arena Platoș?

Pe lista cu dotări se numără și Grădinița de ski, destinată prichindeilor care vor să alunece pentru prima oară pe zăpadă și centrul de închirieri de unde pot fi închiriate echipamente de bună calitate, atât pentru începători, cât și pentru avansați. 

În sezonul rece, fiecare weekend este condimentat cu concursuri sportive de iarnă, cu petreceri și cu concerte.

Cât costă o zi la Arena Platoș?

În funcție de ce dorești de la o zi petrecută la Arena Platoș, în funcție de vârstă și în funcție de sezon, prețurile pot să difere destul de mult. 

Cât te costă o zi la Arena Platoș?

Pentru Skipass, în extrasezon un copil de până în 6 ani va trebui să achite 10 lei/zi, un copil de până la 11 ani va trebui să achite 50 de lei/zi, elevii, pensionarii și studenții vor achita 60 de lei și toți ceilalți adulți vor fi nevoiți să scoată din buzunar 70 de lei

În sezon, prețurile cresc considerabil pentru copiii între 7 și 11 ani, care sunt nevoiți să plătească 80 de lei/zi, pentru pensionari, elevi și studenți, care trebuie să plătească 95 de lei și pentru adulți, care trebuie să plătească 100 de lei.

Aceste prețuri de bază pot să scadă dacă se alege un pachet de mai multe zile sau chiar de sezon. De asemenea, costurile sunt diferite pentru cei care doresc să schieze pe nocturnă. 

Skipass-ul nu este singurul cost pe care trebuie să îl suporți dacă vrei o doză bună de distracție la Arena Platoș:

  • Urcarea cu telescaunul costă 10 lei pentru copii, 15 lei pentru pensionari, elevi și studenți și 20 de lei pentru adulți;
  • Un curs privat de ski poate să coste până la 150 de lei/oră;
  • Închirierea echipamentelor este de 45 de lei pentru copii și 50 de lei pentru adulți.
Cât te costă o zi la Arena Platoș?

Dacă alegi să petreci o singură zi de distracție, ești adult și știi deja să skiezi, în plin sezon nu ar trebui să cheltuiești mai mult de 150 de lei, taxă care include urcări nelimitate și închirierea echipamentului.