Top 5 cele mai interesante săli de forță din Sibiu

Frecventarea unie săli de forță îți poate aduce beneficii neașteptate, altele decât beneficiul evident, de a arăta mai bine. Mersul regulat la sală te face o persoană mai productivă, îți oferă mai multă energie, te ajută să fii mai disciplinat, îți oferă o stare de bine pe care o resimți zi de zi și îți crește încrederea în propria persoană.

Pentru a te bucura de toate aceste avantaje însă, trebuie, în primul rând, să găsești o sală pe care să o urmezi. 

Din fericire, în Sibiu există câteva săli extrem de apreciate, în care vei găsi atât aparatură de bună calitate, cât și oameni pasionați de sport. Dacă ești începător, așadar, poți descoperi persoane care să te ajute și să îți ofere sfaturi.

Top 5 cele mai interesante săli de forță din Sibiu

Care sunt cele mai interesante săli de forță din Sibiu?

Gold GYM

Este o sală cu 3 locații în Sibiu. Cu un simplu abonament ai acces la toate cele 3 locații, unde te bucuri de aparatură performantă, de Personal Training în activitatea sportivă și în nutriție și de beneficii adiționale, precum sauna. În cadrul celor 3 săli există mai mulți antrenori bine pregătiți, care te așteaptă la cursuri de Tabata, Cardio & Abs, Booty & abs sau alte antrenamente solicitante ce își ating scopul.

Star Sport

Este o sală care impresionează prin spațiul în care te invită să faci sport. Cei 750 de metri pătrați ai acesteia îți oferă vedere panoramică și te ajută să te bucuri de fiecare exercițiu în parte. La Star Sport poți descoperi una dintre cele mai mari săli de aerobic din țară, în care cu ajutorul antrenorilor bine pregătiți poți face o mulțime de activități de grup, care mai de care mai interesante.

Bebeselea Club

Este una dintre cele mai vechi săli private de fitness din întreaga țară. Aceasta a fost deschisă în 1989 și de atunci a reușit să evolueze constant. Astăzi, este o sală cu numeroase aparate foarte eficiente, în care atât tinerii, cât și cei mai în vârstă pot să se bucure de sport.

Top 5 cele mai interesante săli de forță din Sibiu

Green Diamond

Este o sală completă, foarte bine dotată, în care vei descoperi atât instructori bine pregătiți, cât și aparatură de ultimă generație. Se evidențiază cu faptul că este singura sală cu program Non Stop din Sibiu, așadar, dacă vrei să faci sport în miez de noapte, vei putea face acest lucru fără niciun fel de probleme.

Aria

Este un centru de welness și de relaxare extrem de complex. Este locul perfect în care poți merge dacă vrei să înoți, dacă vrei să te bucuri de masaj de recuperare, de tehnici de înfrumusețare și evident, de fitness. La fel ca și în cazul celorlalte săli, are o mulțime de aparate de bună calitate și organizează tot felul de evenimente interesante care susțin sănătatea.

Dacă vrei să faci sport, Sibiul este un oraș extrem de ofertant. Tot ceea ce ai de făcut este să te motivezi și să începi.