Unde îți poți face analizele în Sibiu și cât costă?

Prevenția este o parte importantă a unei vieți sănătoase. Dacă vrei să te bucuri de mobilitate, energie și o stare de bine constantă până la adânci bătrâneți, este bine să descoperi eventuale probleme de sănătate încă din fază incipientă. Dacă sunt descoperite la timp, chiar și bolile foarte grave pot fi ținute sub control.

Un mod prin care poți să previi înrăutățirea stării de sănătate este prin analize de sânge. Efectuate o dată pe an, acestea pot depista diverse probleme de sănătate și te ajută să iei atitudine împotriva lor.

Unde îți poți face analizele în Sibiu și cât costă?

Există mai multe puncte de recoltare a sângelui și de imterpretare a rezultatelor în Sibiu, iar prețurile sunt atractive:

  • Laboratoarele Bioclinica. Sunt prezente în 3 locuri din Sibiu și sunt dotate cu echipamente medicale de ultimă generație. În general, interpretarea rezultatelor depinde foarte mult de calitatea echipamentelor. Analizele care pot fi efectuate în cele 3 laboratoare Bioclinica acoperă domenii medicale precum hematologia, alergologia, biochimia, markerii tumorali, imunologia, parazitologia sau toxicologia.
  • Clinita Sante. Situată în zona centrală a Sibiului este accesibilă oricui. Dispune atât de un laborator de analize, cât și de un centru de recoltare și de asemenea, benefficiază de o aparatură de ultimă generație.
  • Laboratorul Missamed. Este un alt laborator care acoperă toate domeniile medicale atunci când vine vorba despre analize de laborator: hematologie, biochimie, imunologie, alergologie, etc.  Este un laborator în care lucrează foarte mulți profesioniști care participă la numeroase programe interne și internaționale prin care sunt puși la curent cu ultimele noutăți din domeniu;
  • Laboratoarele Synevo. Synevo este unul dintre liderii români în ceea ce privește diagjnosticul de laborator. Are peste 2000 de analize uzuale și oferă rezultate cât se poate de exacte.
  • Laboratoarele policlinicii Medica. Sunt laboratoare în care este regăsită o aparatură de ultimă generație, care deservește mii de sibieni. În fiecare an, în aceste laboratoare sunt prelucrate peste 70000 de analize cu rezultate cât se poate de exacte.
Unde îți poți face analizele în Sibiu și cât costă?

În ceea ce privește costurile, acestea diferă, în funcție de tipul de analize ales, între câteva zeci și câteva sute de lei. Pentru asigurați însă, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Sibiu oferă seturi de analize gratuite care pot fi efectuate la oricare dintre aceste laboratoare.

Pe lângă cele 5 opțiuni, Sibiul oferă și alte laboratoare și centre de recoltare bine dotate, în care pot di descoperite multe probleme de sănătate încă din fază incipientă.

Tot ceea ce ai de făcut este să găsești centrul de recoltare și laboratorul care se află în apropierea casei tale și să îți programezi câte o sesiune de analize în fiecare an. Dacă analizele anuale intră în rutina vieții tale, te vei putea bucura de o viață frumoasă și sănătoasă pe termen lung și îți vei putea modifica obiceiurile în funcție de nevoile organismului tău.