Ce locuri de joacă din București vor fi reabilitate. În ce parcuri sunt acestea?


Primăria Capitalei a lansat o licitație pentru restaurarea a 14 locuri de joacă în 4 parcuri mari din București. Majoritatea acestor locuri de joacă sunt amplasate în Parcul Herăstrău (acum Parcul Regele Mihai I), Parcul Tineretului și Parcul Circului de Stat.
După ce primele 14 locuri de joacă vor fi modernizate, celelalte 25 de locuri de joacă vor fi înlocuite în întregime.

Termenul limită de depunere a ofertelor pentru primele 14 locuri de joacă este 30 septembrie.

Consiliul General a decis recent să efectueze o restaurare completă a Parcului Carrol I, unul dintre parcurile istorice, în vederea refacerii aleilor și scărilor, înlocuirii mobilierului și îngrijirii vegetației.

”Imediat după finalizarea licitaţiei, vom interveni pentru reparaţia curentă a 14 locuri de joacă din 4 parcuri. Vor fi reparate 5 locuri de joacă în Parcul Regele Mihai I, 1 loc de joacă în Parcul Bordei şi câte 4 locuri de joacă în Parcul Circului de Stat şi Parcul Tineretului. În aceste locaţii vor fi înlocuite echipamentele care nu mai pot fi reparate.

Prin acest acord cadru ne-am propus să redăm bucureştenilor, în condiţii de maximă siguranţă, primele 14 locuri de joacă din parcurile ALPAB, urmând ca în perioada următoare să modernizăm şi celelate 25 de locuri de joacă. Modernizarea acestora va fi realizată printr-un contract distinct, care va avea ca obiect înlocuirea locurilor de joacă în integralitate.”, a menționat primarul Nicușor Dan.