Etape ale șantierului pentru modernizarea rețelei de termoficare din București. Nicușor Dan ne spune optimist: lucrările continuă

Primarul a anunțat stadiul șantierului pentru modernizarea rețelei termice a Bucureștiului. Nicușor Dan a spus că lucrările sunt încă în desfășurare.

Modernizarea rețelei termice a capitalei continuă”, a anunțat Nicușor Dan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Primarul Capitalei a anunțat că, la locul unde a început construcția din zona Ferentari, compania municipală Energetica Servicii realizează în prezent instalarea unei conducte de 1,2 km lungime în hotspot-ul zonei Petre Ispirescu (Sectorul 5 al Capitalei).

În același timp, șantierul este în construcție pentru a finaliza înlocuirea conductei principale Strada Sebastian pentru următoarea fază de testare a presiunii.

În ceea ce privește deschiderea șantierului în zona Grozăvești, Nicușor Dan a anunțat că în prezent se finalizează înlocuirea conductei Calea Dorobanți, precum și modernizarea racordării la punctul termic de lângă Spitalul Clinic de Urgență al Spitalului de Copii „Grigore Alexandrescu”, situat pe Bd. Iancu de Hunedoara.

Etape ale șantierului pentru modernizarea rețelei de termoficare din București. Nicușor Dan ne spune optimist: lucrările continuă

Conform listei transmise de Termoenergetica, la momentul redactării acestui articol, rețeaua de încălzire din toate sectoarele capitalei este nefuncțională. Mulți bucureșteni nu au apă caldă sau încălzire.