Hala Laminor caută investitori. Robert Negoiță: Discutăm o oportunitate extraordinară


Primăria Sectorului 3 a anunțat că se caută un partener pentru un proiect ambițios al administrației locale Hala Laminor.


Hala Laminor caută investitori
Prin conservarea clădirii monument, Primăria Sectorului 3 a făcut un pas important spre revitalizarea fostei zone industriale. Prin urmare, potrivit Știripesurse.ro, pentru a continua acest proiect ambițios, administrația publică a anunțat că caută investitori pentru Hala Laminor.

Hala Laminor oferă spații deschise, cât și închise. Se poate utiliza spațiul disponibil pentru amenajarea unui birou sau pentru creearea unui educațional sau comercial.


În hală există și o parcare subterană cu 3.000 de locuri de parcare și poate fi transformată într-un parc auto.

Robert Negoiță a transmis următorul mesaj:

“Mă bucur că reușim să redăm comunității acest monument istoric, un reper pentru perioada de mare dezvoltare industrială a României.

(…)Discutăm de o oportunitate extraordinară pe care o punem la dispoziție investitorilor din țară și nu numai. Această hală este un punct zero, un motor pentru ridicarea și dezvoltarea acestei zone. Iar posibilitățile de dezvoltare sunt multiple.”


Despre Hala Laminor
Hala Laminor face parte din Parcul Industrial Malaxa și este ultima clădire din acesta. Constituie una dintre cele mai mari hale industriale din România. Hala are deschideri impresionante, structuri metalice si arhitectură modernă.

Situl de patrimoniu național Hala Laminor a fost proiectat de unul dintre cei mai cunoscuți arhitecți ai României, Horia Creangă. Acesta este nepotul celebrului scriitor Ion Creangă.

Primăria Sectorului 3 a suferit o renovare completă a halei cu Algorithm Construcții S3 SRL. Administrația publică a păstrat clădirea inițială și a transformat spațiul într-un loc multifuncțional.