Se vor pune luminițe de Crăciun în București? Ce îi spun bucureştenii din Sectorul 4 Primarului Băluță


Daniel Băluță s-a întrebat dacă bucureştenii din Sectorul 4 vor şi anul acesta lumini de sărbători, aşa că a lansat un sondaj pe pagina sa de Facebook. Bucureștenii nu au întârziat să răspundă la întrebarea primarului.


Daniel Băluță: „Vreți să punem şi anul acesta lumini de Crăciun?”
Primarul Sectorului 4 le-a cerut bucureștenilor să răspundă în comentarii în număr cât mai mare: „Vreți să aprindem luminile de sărbători în cartierul nostru anul acesta?”.

Daniel Băluță le reaminteşte cetăţenilor că străzile, bulevardele şi parcurile Sectorului 4 au fost pline de farmec anul trecut. Au fost puse ghirlande, ornamente și felinare. Primarul i-a întrebat pe bucureștenii din Sectorul 4 dacă vor să decoreze la fel și le-a spus că părerea lor este foarte importantă.


Primarul Sectorului 4 întreabă, bucureștenii răspund
Această postare a fost postată miercuri, 21 septembrie la ora 10:10 și a strâns până acum 1300 de comentarii și 186 de distribuiri.

Mulți bucureșteni își doresc să fie luate măsuri și pentru reducerea costurilor:

  • „Da! Dar cu program, gen 18.00- 24.00!”
  • „Știu ca trebuie făcută economie, dar sărbătorile ne dau speranța că va fi mai bine, asa ca ne dorim luminițe, chiar și cu un orar stabilit.”
  • „Pe un interval mai scurt , doar in zilele de Crăciun și Anul nou , nu toată luna Decembrie”
  • „Da. Macar în perioada Crăciunului și Anului nou. Nu e nevoie de doua luni de luminite”
  • „DA! Dar poate cu un program. Poate între 18.00/19.00 – 23.00/24.00”
  • „Da! Dar pentru a fi mai economi, e destul daca se aprind la lăsarea serii pentru câteva ore. Cu toată economia, totuși, merităm să ne bucurăm și noi și copii de luminițe”
  • „Da buna ideea cu program scurtat , dar tot e cam mult până la ora 22 ar fi suficient. Să ne gândim și la bugetul local. Mulțumim!”


Daniel Băluță a răspuns comentariilor oamenilor şi le-a spus: „Cu siguranţă va fi un plan sănătos”.