Sectorul 3 face curățenie de primăvară

În al treilea arondisment a început curățenia de primăvară a grădinilor blocurilor, a anunțat Primăria. Șeful secției de salubritate este responsabil de colectarea frunzelor și amenajarea curții.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Primăria Sectorului Trei a anunțat că personalul departamentului de sănătate a început curățenia de primăvară. Ei sunt responsabili pentru colectarea frunzelor căzute în sezonul rece, colectarea gunoiului și colectarea ramurilor moarte.

Asociațiile de proprietari pot solicita și material de înflorire pentru a fi plantat în grădină, iar Primăria Sectorului 3 îl va oferi.

În numeroasele grădini ale cartierului, cetățenii au făcut curățenie, iar reprezentanții primăriei i-au felicitat: „Sunt mulți chiriași de curte care au adunat frunze și și-au pregătit grădinile pentru primăvară și îi felicităm pentru asta și le mulțumim pentru participare!”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunţat pe pagina sa de Facebook că asociaţiile de proprietari pot cere ca în curţile blocurilor să fie plantate flori. Plantele sunt cultivate într-o seră administrată de Primăria Sectorului 3.

Ca urmare, PS3 a spus că materialul dendrofloric va fi oferit gratuit asociațiilor de proprietari care îl solicită. Plantele ornamentale folosite la înfrumusețarea spațiilor publice sunt prezente și în sera proprie a Sectorului 3.

Pentru a intra în posesia florilor, Asociația de Proprietari poate suna la numărul de telefon 0720.777.511 sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook.

Datele transmise de administrator vor fi prelucrate centralizat, precum adresa, numele de contact și numărul de telefon, astfel încât florile să poată fi livrate cu ușurință solicitantului.