Un nou teren de sport modern în Sector 6. „Deschis permanent comunității, dar și elevilor”


Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu a anunțat că a realizat un nou teren de sport super-standard în zonă.


Teren nou de sport super-standard în Sectorul 6
Un nou teren de sport peste normalitate a fost finalizat în Sectorul 6. A fost construit la Școala 279 situată în prelungirea Ghencea.

Potrivit PS6, locația oferă cetățenilor, părinților și copiilor posibilitatea de a se bucura de sport în cele mai bune condiții.
Terenul de sport este permanent deschis. Cu toate acestea, în timpul orelor de școală, este deschis doar copiilor și profesorilor.

Până acum au fost construite cinci astfel de terenuri de sport, baschet, fotbal sau volei. Iată locația acestora:

  • Colegiul Elena Cuza,
  • Școala Regele Mihai,
  • Școlile 169, 161 și 153.

Mai există un astfel de teren în construcție la Primăria Sectorului 6 și alte două sunt în faza de proiect.


Au început lucrările în Microzona 21
Primăria Sectorului 6 a anunțat că vor începe lucrări de amploare la Microzona 21. Zona este situată intre B-dul Uverturii, Soseaua Virtuiții, B-dul Iuliu Maniu si Strada Dezrobirii.

În acea zonă, mai multe străzi nu au fost refăcute de zeci de ani. Prin urmare, Primăria Sectorului 6 va fi responsabilă de:

  • Modernizarea sistemului rutier,
  • Refacerea aleilor si strazilor intre blocuri,
  • Refacerea locurilor de parcare.


După cum a informat administrația publică, termenul de realizare a acestor lucrări ample de modernizare este de 8-9 luni.
Locuitorii din Microzona 21 vor trebuisă înțeleagă, deoarece va exista un anumit disconfort în timpul lucrului. Cu toate acestea, Ciprian Ciucu îi asigură pe cetățeni că la terminarea lucrărilor, calitatea vieții se va îmbunătăți.

Nu vom lucra doar pe actuala configurație, am analizat bine zona în etapa de proiectare și venim inclusiv (din proiectare) cu soluții noi.

“Lucrările vor fi ample. Străzile nu vor fi doar rașchetate, ci va fi nevoie de săpături, pentru că nu au bază. (…) La final, anul viitor, vom veni și cu lucrări peisagistice.” a transmis primarul Ciprian Ciucu.