Păreri Salciei Residence

Salciei Residence este un ansamblu rezidențial situat în localitatea Domnești, Ilfov, la aproximativ 15 kilometri vest de București. Acesta cuprinde 24 de vile individuale, ce se remarcă prin designul deosebit și o atenție sporită la detalii și finisaje. Compartimentarea inteligentă se îmbină perfect cu spațiul generos din exterior, unde avem o curte mare, ce include locuri de parcare, terasă și grădină.

Pentru a vedea oferta completă de prețuri, te invităm pe pagina de catalog a ansamblului rezidențial: Salciei Residence.

Construcție

Finisaje

În acest ansamblu, bugetul alocat pentru finisaje este unul mediu, cu accentul pe calitatea foarte bună a materialelor, dar și a execuției lucrărilor. Astfel, dezvoltatorul folosește aici gresie și faianță porțelanate și uși interioare din MDF, ambele materiale rezistente în timp, care se întrețin ușor. Ușa de exterior este metalică și securizată, de culoare gri, iar vopseaua utilizată pentru finisarea pereților este siliconată (durabilă în timp, se curăță foarte ușor).

Instalații

Instalația sanitară din Salciei Residence urmează aceeași tendință a produselor și execuției de calitate din acest complex. În ceea ce privește instalația electrică, dezvoltatorul a ales să folosească disjunctoare diferențiale, care sunt mult mai sigure pentru utilizator (ele au devenit chiar obligatorii în unele țări). În cazul unei probleme pe circuit, ele deconectează imediat curentul electric, evitându-se astfel accidentele; siguranțele prezente aici sunt de la producătorul ABB.

Eficiență energetică

Eficiența energetică a unei clădiri este determinată de mai mulți factori, precum izolația exterioară și materialul utilizat pentru pereți, sistemul de încălzire, dar și ferestrele acesteia. Astfel, în Salciei Residence dezvoltatorul a ales să folosească pereți din cărămidă ceramică, ce sunt placați cu polistiren expandat de 10 cm grosime. Ferestrele au profile din PVC de la un producător cunoscut pentru calitatea superioară a produselor sale – Gealan; acestea au 6 camere și sunt completate de geamuri tripan (3 foi de geam).

În ceea ce privește sistemul de încălzire din complex, acesta este alcătuit din centrală pe condensație, ce are o eficiență mult mai bună decât cele obișnuite, de la producătorul Immergas. Încălzirea în pardoseală de la Innova vine să completeze sistemul – aceasta din urmă este o soluție foarte eficientă, folosită din ce în ce mai des în ultimii ani și în locuințele din România. Avantajele sale sunt evidente: căldura se distribuie uniform în întreaga încăpere, scăpăm de calorifere și deci spațiul pe care acestea îl ocupă, iar consumul de combustibil este mai mic și, implicit, și facturile.

Păreri Salciei Residence

Structură de rezistență

Fiecare dintre vilele individuale din Salciei Residence respectă toate normele de siguranță specifice unei construcții de calitate. Acestea au o structură de rezistență bazată pe zidărie portantă.

Pereți

În ansamblul rezidențial Salciei Residence pereții interiori și exteriori sunt construiți din cărămidă ceramică; acest material este foarte des folosit pentru locuințe, deoarece are o eficiență termică deosebită, contribuind astfel la ușurința menținerii unei temperaturi optime.

Cărămida ceramică are inerție termică, adică preia temperatura mediului ambiant – dacă în interior este cald, pereții se încălzesc și ei; această căldură nu se pierde la exterior, deoarece aici intervine izolația (realizată din plăci de polistiren de 10 cm, așa cum menționam anterior). De asemenea, materialul este foarte durabil în timp și are rezistență deosebită la îngheț și la variații semnificative de temperatură.

Păreri Salciei Residence

Interior

Compartimentare, spațiu disponibil

În Salciei Residence, dezvoltatorul oferă 24 de vile individuale, fiecare cu o suprafață generoasă, de 113 mp . Spațiul lor este organizat pe un singur nivel, ce cuprinde 3 dormitoare, 2 băi, o cameră de zi mare, ce include și zona de dining și bucătărie. Fiecare locuință se vinde cu 421 mp de teren, dintre care 113 mp îi ocupă casa și restul se împart între curte, terase și locuri de parcare.

Posibilități de mobilare, circulație comodă prin locuință, funcționalitate

Spațiul interior din locuință este în general bine compartimentat, iar camerele sunt mari și bine luminate, cu ferestre înalte. Ambele băi au și ele ferestre, așadar este asigurată aerisirea bună a acestora, dar și lumina naturală.

Câteva aspecte de menționat ar fi intrarea și holul principal, care se află în zona de noapte, unde sunt poziționate două dintre dormitoare; acest lucru este puțin ciudat, întrucât se poate crea trafic și zgomot neplăcut, atunci când vin musafiri. De asemenea, dormitorul matrimonial include o baie, însă din acest motiv se crează o nișă în spatele ușii; orice piesă de mobilier plasată aici (în proiect, apare o comodă) va fi prea aproape de raza de deschidere a ușii. Camera de zi este foarte mare (aproape 33 mp) și include și locul de luat masa, însă fereastra este doar pe latura cu zona de dining; așadar, zona de ședere, cu canapea și TV, ar putea fi prea întunecată.

Păreri Salciei Residence

Îți recomandăm să faci o vizionare pentru a înțelege mai bine compartimentarea acestui model de locuință. Poți face solicitare pe pagina locuinței de pe catalogul nostru:

Locație

Ansamblul rezidențial este situat pe Strada Salciei, Domnești, Ilfov, într-o zonă foarte liniștită, de case, ce oferă acces spre capitală și facilitățile aferente.

Cartier/ zonă

Localitatea se află la vest de capitală, iar traficul este unul deloc aglomerat, întrucât aici nu există blocuri înalte și densitate mare de populație; acesta se aglomerează însă la intrările spre Șoseaua de Centură București/ DNCB, respectiv în capitală.

Transport public

Locatarii din Salciei Residence pot ajunge la câteva stații de autobuz, aflate la aproximativ 7-10 minute de mers cu mașina. Metroul în schimb nu este o opțiune aici, deoarece cea mai apropiată stație este Preciziei, aflată la o distanță de 25 de minute de ansamblu.

Lifestyle

Facilități în ansamblu sau în apropiere

Așa cum menționam mai sus, ansamblul Salciei Residence se află într-o zonă mai retrasă, la câțiva kilometri vest de București. Odată cu liniștea și aglomerația redusă a împrejurimilor, vine însă și o mai mică densitate de facilități în imediata apropiere a complexului.

Cu toate acestea, locatarii au acces la câteva puncte de interes, cu mașina. Printre acestea amintim mai multe unități școlare – Școala nr.1, Școala Gimnazială Gheorghe Corneliu, Grădinița Domnești, Grădinița Tărâmul Prieteniei Domnești, After School Smart and Magic (toate aflate la o distanță de 8-9 minute). În apropiere sunt și mai multe farmacii sau cabinete veterinare, foarte utile pentru cei care au un animal de companie.

Pentru cumpărături, locatarii din Salciei Residence pot merge la mai multe magazine de colț, printre care și un Mega Image, aflat la aproximativ 8 minute; câteva centre comerciale mai importante se pot accesa în partea de vest a capitalei, precum West Park sau Carrefour Militari (la 20-23 de minute de ansamblu).

În ceea ce privește locurile de agrement, ansamblul oferă câteva posibilități – în zonă există restaurante și localuri precum Casa Domnești, Desire Events sau Johnny’s Fast Food. La aproximativ 19 minute de ansamblu se află Parcul Bragadiru, ce include spații verzi generoase, desfășurate pe 8 hectare de teren. Aici puteți găsi și piste de bicicletă, locuri de joacă pentru copii, dar și zone de grătar special amenajate, cu foișoare, mese și bănci.

Siguranță și curățenie

Zona în care se află ansamblul este una foarte sigură, unde predomină casele și o densitate a populației mică; comunitatea din această localitate este una liniștită, așadar puteți miza pe un trai cât se poate de calm.

Comunitate, tipologie client

Acest ansamblu este mediul ideal pentru familii tinere cu copii. Ele se pot bucura de o zonă liniștită și deloc aglomerată; în același timp, locatarii au acces destul de ușor (20 de minute cu mașina) spre capitală și facilitățile pe care le oferă aceasta (zone de agrement, locuri de muncă, magazine mari etc.).

Un alt argument pentru care această tipologie de client este potrivită pentru Salciei Residence o reprezintă însuși tipul de locuință. Vilele individuale sunt foarte spațioase, cu suficiente camere pentru mai mulți membri ai casei; în plus, curtea generoasă oferă spațiu de joacă pentru copii și de socializare pentru adulți. Dacă și tu ai visat mereu să te muți la curte, acest complex poate deveni căminul ideal pentru tine și familia ta.

Investiție

Prețul

Fiecare vilă individuală din acest ansamblu rezidențial se vinde la prețul de 160.000 EUR. Ca metodă de plată, dezvoltatorul acceptă oricare din variantele clasice de achiziționare, prin Credit Ipotecar, Programul ”Noua Casă” sau plata cash. Așadar, pentru o locuință din Salciei Residence veți plăti 1415 EUR/mp.

Concluzie finală

Zona în care află ansamblul nu este din cele mai ofertante, însă compensează prin liniștea și siguranța locației, cu trafic foarte lejer în aria adiacentă. Locatarii au totuși acces și la facilitățile capitalei, aflată la o distanță de aproximativ 15 kilometri de complexul rezidențial.

De asemenea, Salciei Residence se remarcă prin designul deosebit, cu mult spațiu la interiorul locuințelor, secondat de cel de la exterior; acesta din urmă oferă numeroase posibilități de amenajare (puteți face aici o mică grădină de flori, loc de joacă pentru copii sau de grătar etc.).

Pentru familiile ce doresc să își crească copiii mai departe de agitația și traficul aglomerat ale capitalei, acest complex este ideal.