Casă rustică

Casă rustică

Amplasată în mijlocul peisajelor idilice, această reședință privată oferă un sanctuar cald și elegant în mijlocul vremii și terenului extreme. Acest refugiu modern de iarnă din Montana are toate elementele de fixare care fac o casă minunată de munte . Perfectă pentru a distra oaspeții în vacanță, această casă din bușteni oferă declarații grandioase în mijlocul unei aventuri rustice.

Casă rustică

Interioarele de pluș ale acestui design sunt o sinergie unică de materiale tradiționale și sensibilități moderne. Trasate la scări exagerate și în spații deschise și generoase, aceste materiale iau o nouă scenă de stabilire a vieții într-o experiență de viață contemporană.

Ferpile din lemn și podeaua din lemn de esență tare se reunesc pentru a crea un schelet rustic, cald și voluminos, care este spălat cu pereți și suprafețe albe plăcute, senine. Geamurile pe toată înălțimea accentuează și mai mult deschiderea spațiului, aducând o doză generoasă de splendoare în aer liber și fiesta. Interioarele acestui refugiu modern de iarnă sunt așadar luminoase și relaxate, cu vibrații contemporane clare.

Decorul este mobilat inteligent, cu o selecție atentă de materiale și profile care evocă limba vernaculară locală. În plus, accente stilizate sunt oferite de o colecție unică de lucrări de artă contemporană care străpunge suprafețele pereților și spațiul cu pauze reflectorizante care entuziasmează și inspiră. Covoarele texturate nu numai că înmoaie paleta și experiența, dar creează și miezuri funcționale calde și confortabile în volumul general extins.

O reinterpretare a familiarului în linii noi, creative, acest refugiu modern de iarnă se angajează într-un dialog arhitectural plin de viață – îmbietor și impresionant în fiecare respirație și colț.

Casă rustică
Casă rustică
Casă rustică
Casă rustică
Casă rustică
Casă rustică
Casă rustică
Casă rustică
Casă rustică
Casă rustică
Casă rustică

Design futurist al casei

Design futurist al casei


Cum ai descrie această casă? Verde? Dreptunghiular? Neobișnuit? Nu suntem obișnuiți cu astfel de design futuriste și mulți dintre noi nu am văzut așa ceva până acum. Casa Hill , cum este numele original al proiectului, este construită literar într-un deal, sau cel puțin parterul ei este. Etajul superior se sprijină pe masa monolitică și arată mai mult ca un dreptunghi negru uriaș. Culoarea sa închisă este aleasă pentru că atrage lumina soarelui și contrastează cu culoarea principală verde exterioară.

Arhitectura neobișnuită este de fapt destul de funcțională, permițând locuitorilor să patineze de la etajul doi până în grădină.

Intrarea este, de asemenea, destul de impresionantă, servind atât ca ușă masivă din sticlă, cât și ca fereastră panoramică când este închisă.

Design futurist al casei
Design futurist al casei
Design futurist al casei
Design futurist al casei
Design futurist al casei

Reședință extinsă și remodelată din Brisbane de Shaun Lockyer Arhitects

Reședință extinsă și remodelată din Brisbane de Shaun Lockyer Arhitects

Această reședință a fost un proiect de remodelare, situată în Brisbane, Australia și a trebuit să fie remodelată substanțial și, de asemenea, trebuia extins.

Reședință extinsă și remodelată din Brisbane de Shaun Lockyer Arhitects

Casa fusese renovată anterior, dar din punct de vedere structural încă mai avea nevoie de schimbări serioase. Clienții au decis să încerce din nou să remodeleze casa în efortul de a conecta mai bine zonele interioare și exterioare. Proprietatea avea o serie de grădini splendide și a nu putea să le admiri și să te bucuri pe deplin de ele ar fi fost o mare greșeală. O altă solicitare a fost îmbunătățirea calității luminii și a aerului din casă.

Reședință extinsă și remodelată din Brisbane de Shaun Lockyer Arhitects
Reședință extinsă și remodelată din Brisbane de Shaun Lockyer Arhitects
Reședință extinsă și remodelată din Brisbane de Shaun Lockyer Arhitects
Reședință extinsă și remodelată din Brisbane de Shaun Lockyer Arhitects
Reședință extinsă și remodelată din Brisbane de Shaun Lockyer Arhitects

Respectând solicitările, arhitecții au adăugat și o zonă de parcare auto în fața proprietății, ceea ce le-a oferit și posibilitatea de a stabili un spațiu de intrare mai impunător. Intrarea se face acum printr-o terasa amenajata contemporana cu priveliști minunate asupra orașului. Majoritatea modificărilor au fost însă făcute în interior. Mai mulți pereți au fost îndepărtați, au fost adăugate o serie de luminatoare, iar casa a primit, de asemenea, tâmplărie și dulapuri noi din lemn. Interiorul a fost și el complet redecorat și acum este un spațiu mai funcțional.