Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Idyllic Residence Tunari

Idyllic Residence Tunari

Strada Nordului, Tunari, Ilfov

Actualizat pe 2022-06-28 Informațiile de pe această pagină au fost generate în urma unui audit pe șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Idyllic Residence Tunari și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului, Departamentul de vânzări , pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Prețuri Idyllic Residence Tunari

Filtrează după:

Disponibilitate
Tip locuință
Rază de preț
Suprafața utilă
mp mp
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Filtre

Toate locuințele disponibile

Casă individuală cu un etaj 142 mp Idyllic Residence Tunari
Tunari Vila individuala
142 mp 155,00 €

Compartimentare

3
3
1

Prezentare

 • Camera de zi

  34,8 mp | 4,95m x 7,80m
 • Bucătăria

  8,8 mp | 2,40m x 3,40m
 • Baia principală

  5,2 mp | 2,10m x 2,50m
 • Dormitorul principal

  15,5 mp | 4,55m x 3,40m
 • Terasa

  16,2 mp | 3,10m x 6,00m

Localizare

 • Periferic
 • Fără acces metrou
 • Parcuri în apropiere
 • Mall departe
 • Fermieri locali

Ansamblu

 • Idyllic Residence Tunari

  Idyllic Residence Tunari

  Standard
 • Școală în zonă
 • Grădiniță în zonă
 • Sală sport în zonă
 • Mini-mall în zonă
 • Fără piscină

Investiție

 • Preț sub medie
 • Chirie peste medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări și tur virtual
Aplică Filtre
Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial Idyllic Residence Tunari din BucureștiAnsamblul rezidențial Idyllic Residence Tunari din BucureștiAnsamblul rezidențial Idyllic Residence Tunari din BucureștiAnsamblul rezidențial Idyllic Residence Tunari din BucureștiAnsamblul rezidențial Idyllic Residence Tunari din BucureștiAnsamblul rezidențial Idyllic Residence Tunari din BucureștiAnsamblul rezidențial Idyllic Residence Tunari din BucureștiAnsamblul rezidențial Idyllic Residence Tunari din BucureștiAnsamblul rezidențial Idyllic Residence Tunari din BucureștiAnsamblul rezidențial Idyllic Residence Tunari din BucureștiAnsamblul rezidențial Idyllic Residence Tunari din BucureștiAnsamblul rezidențial Idyllic Residence Tunari din București

Păreri Idyllic Residence Tunari

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al Idyllic Residence Tunari

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e Idyllic Residence Tunari

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 10068. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Idyllic Residence Tunari Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Idyllic Residence Tunari sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Idyllic Residence Tunari a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Idyllic Residence Tunari au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Idyllic Residence Tunari Gresie, faianță și parchet

Gresie mată

Gresia folosită în Idyllic Residence Tunari este modernă, mată, având beneficiu de a preveni alunecarea. În plus este mai ușor de întreținut decât cea lucioasă.

Faianță mată

În Idyllic Residence Tunari s-a folosit faianță mată, un material elegant, ușor de întreținut și foarte rezistent.

Parchet laminat

La fel ca în multe alte ansambluri rezidențiale din România, și în Idyllic Residence Tunari s-a montat parchet laminat, o soluție care adesea este mai economică decât alternativele (lemn masiv, parchet stratificat etc.).

Idyllic Residence Tunari Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Idyllic Residence Tunari folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Idyllic Residence Tunari a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Idyllic Residence Tunari, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Idyllic Residence Tunari Instalație electrică

Siguranțe cu protecție la curentare

În Idyllic Residence Tunari s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Idyllic Residence Tunari nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Idyllic Residence Tunari, s-au instalat terminale simple, din plastic, produse de ABB . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Idyllic Residence Tunari Instalație sanitară

Alimentare din puțul propriu

Faptul că locuințele din Idyllic Residence Tunari se alimentează cu apă proaspătă din puțuri individuale, unul pentru fiecare locuință, este un mare avantaj deoarece, dacă puțul este destul de adânc, apa este bună de băut și nu conține clor sau alți agenți de purificare.

Evacuare în fosa proprie

Procesarea apelor menajere evacuate de locuințele din Idyllic Residence Tunari se face folosind fose septice proprii - câte una pentru fiecare locuință. Acest scenariu este bun deoarece fiecare își poate gospodări singur problema însă face proprietarii dependenți de un serviciu de vidanjare.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în Idyllic Residence Tunari trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

Idyllic Residence Tunari Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Idyllic Residence Tunari sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 12cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Idyllic Residence Tunari, pereții interiori au 12cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Idyllic Residence Tunari a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Idyllic Residence Tunari Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Idyllic Residence Tunari, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Idyllic Residence Tunari au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Idyllic Residence Tunari a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Idyllic Residence Tunari.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 7 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Idyllic Residence Tunari s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Idyllic Residence Tunari Hidroizolația

Subsoluri construite cu ciment impermeabil

Fundația și subsolurile clădirilor din Idyllic Residence Tunari au fost realizate folosindu-se ciment impermeabil. O alternativă mult mai scumpă la cimentul normal care nu permite apei din sol să pătrundă prin pereți.

Plafoane construite din beton impermeabil

Betonul impermeabil nu este cea mai bună soluție de izolație a plafoanelor, el fiind mai degrabă folosit la subsol. Cu toate acestea, în Idyllic Residence Tunari, dezvoltatorul a ales acest sistem pentru impermeabilizarea părții superioare a clădirilor.

Terase construite cu ciment impermeabil

Cimentul folosit la terasele din Idyllic Residence Tunari este de tip hidro-izolant, adică nu permite niciun fel de infiltrații, care ar fi putut ajunge în locuințe.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Idyllic Residence Tunari. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Idyllic Residence Tunari sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Idyllic Residence Tunari, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

Idyllic Residence Tunari Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Idyllic Residence Tunari

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Idyllic Residence Tunari. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Idyllic Residence Tunari:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Idyllic Residence Tunari, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Poți cumpăra produse naturale direct de la producătorii locali!

Unul dintre avantajele pe care le vei avea locuind în Idyllic Residence Tunari este acela că vara, în drumul tău spre casă, vei întâlni numeroși fermieri locali care își vând produsele la poartă. Astfel vei putea cumpăra fructe, legume, ouă, lapte și carne - toate proaspete și cât se poate de naturale.

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în Idyllic Residence Tunari, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

Idyllic Residence Tunari:Educație

Găsești școala la câteva minute de Idyllic Residence Tunari!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Idyllic Residence Tunari nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Idyllic Residence Tunari

Deși nu există grădiniță chiar în Idyllic Residence Tunari, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Idyllic Residence Tunari, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Idyllic Residence Tunari:Recreere

Nu există niciun parc în apropiere

Deși nu există niciun parc în interiorul Idyllic Residence Tunari, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Ai un loc de joacă aproape de casă!

Cu toate că nu există loc de joacă chiar în Idyllic Residence Tunari, vei găsi unul destul de aproape, la câteva minute de condus.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Idyllic Residence Tunari care să implice și copiii.

Idyllic Residence Tunari:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Idyllic Residence Tunari te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Idyllic Residence Tunari nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din interiorul sau de lângă Idyllic Residence Tunari nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

Idyllic Residence Tunari:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Idyllic Residence Tunari este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Pe stradă, nu ai unde să arunci gunoiul

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Idyllic Residence Tunari nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Idyllic Residence Tunari par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Idyllic Residence Tunari:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Idyllic Residence Tunari nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Idyllic Residence Tunari, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 135.

Stai departe de centru

Idyllic Residence Tunari este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Idyllic Residence Tunari:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Idyllic Residence Tunari ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu ai niciun local în ansamblu sau în apropiere

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Idyllic Residence Tunari sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Idyllic Residence Tunari va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Idyllic Residence Tunari:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Idyllic Residence Tunari pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Idyllic Residence Tunari nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Idyllic Residence Tunari și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Idyllic Residence Tunari:Persoane cu dizabilități fizice

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Idyllic Residence Tunari nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

În Idyllic Residence Tunari, am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Idyllic Residence Tunari nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Idyllic Residence Tunari:Persoane cu dizabilități senzoriale

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Idyllic Residence Tunari nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Idyllic Residence Tunari

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

Stații de încărcare EV private

Fără curent trifazic

Deoarece casele din Idyllic Residence Tunari nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

Circuitele caselor din Idyllic Residence Tunari nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Idyllic Residence Tunari nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Mașinile se parchează în stradă

În Idyllic Residence Tunari mașinile sunt parcate pe stradă, detaliu care denotă că locuințele nu au fost prevăzute cu garaj sau car port. Acest lucru poate îngreuna instalarea stațiilor de încărcare.

Idyllic Residence Tunari:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Idyllic Residence Tunari de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Idyllic Residence Tunari nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Idyllic Residence Tunari, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Idyllic Residence Tunari:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Idyllic Residence Tunari nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Ai pădurea aproape!

Ai un câine activ care are nevoie să alerge liber în fiecare zi? Idyllic Residence Tunari este ideal pentru tine deoarece vei găsi atât o pădure, cât și o poiană în apropierea ansamblului. Acolo vei putea lăsa câinele să se bucure de libertate fără să deranjeze pe nimeni!

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Idyllic Residence Tunari nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi Idyllic Residence Tunari pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

Idyllic Residence Tunari Contact Dezvoltator
44,55609 26,15777

Harta Idyllic Residence Tunari

Click pe buton pentru a vedea unde se află Idyllic Residence Tunari

Despre Tunari

Viața de zi cu zi în Tunari

Magazine în Tunari
 • Lidl
 • Mega Image
 • Piața Agroalimentară Tunari
Învățământ în Tunari
 • Grădinița Le Carrousel Pipera
 • Școala Gimnazială Numărul 1
 • Școala Americană
Recreere în Tunari
 • Stadionul Tunari
 • Parc Tunari
 • Circuitul de karting AMC Kart
Transport public în Tunari
 • Linia de autobuz 135

Rata criminalității în Tunari

Administrativ, Tunari, face parte din zona de acoperire a Tunari iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Tunari însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Tunari
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Tunari

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Idyllic Residence Tunari, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Tunari. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Tunari. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Ca urmare a faptului că se află într-o zonă cu o densitate locativă mică, traficul din jurul Idyllic Residence Tunari rămâne lejer chiar și la orele de vârf.

Din păcate, locuitorii Idyllic Residence Tunari nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Idyllic Residence Tunari există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 135 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Idyllic Residence Tunari, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deoarece este înconjurat de străzi mari și late, traficul din Idyllic Residence Tunari se menține fluent chiar și la orele de vârf. Evită Calea București și nu vei avea niciodată întârzieri din cauza aglomerației.

Faptul că Idyllic Residence Tunari este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între Idyllic Residence Tunari și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Idyllic Residence Tunari, la care ajung liniile 135.

Idyllic Residence Tunari se află în apropierea aeroportului Henri Coandă (OTP), la care se poate ajunge în maxim 15 minute. Datorită acestei poziții, acest ansamblu este adesea ales de către piloți și echipajele de zbor.

Faptul că ansamblul Idyllic Residence Tunari este amplasat în nordul capitalei, oferă acces rapid rezidenților către Autostrada 3 (București - Ploiești), ceea ce îl face ideal pentru cei care se deplasează adesea către Transilvania prin Valea Prahovei. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Idyllic Residence Tunari au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi Idyllic Residence Tunari și să explorezi zona din jurul ansamblului:

Idyllic Residence Tunari Contact Dezvoltator

Localitatea Tunari se află la nord de București. Față de celelalte localități din zone din partea de nord a județului Ilfov, chiriile din localitatea Tunari nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Tunari, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 280 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 445 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 760 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 950 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Tunari sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Tunari atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Tunari
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț mare în comparație cu media din Ilfov - Nord

În timp ce media de preț a zonei Ilfov - Nord pentru casele de tip single este de 139831.5€, în Idyllic Residence Tunari aceste unități au prețuri începând cu 155000€, deci mai ridicat decât cel al pieței.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de nord a județului Ilfov, aproape de polul de afaceri - Pipera și relativ aproape de arterele principale (DN1, A3, CB), Idyllic Residence Tunari este foarte atractiv pentru cei care lucrează în București însă doresc o locuință în afara aglomerației. Prețurile din această zonă cresc în mod constant, de aceea considerăm că inclusiv Idyllic Residence Tunari este o investiție foarte bună.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Idyllic Residence Tunari este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Idyllic Residence Tunari rămâne o investiție riscantă.

Rată de capitalizare de 5.70% pentru o vilă single

Dacă cumperi o vilă duplex în Idyllic Residence Tunari, vei putea încasa o chirie de aproximativ 950 EUR pe lună și vei plăti minim 155000 EUR pe casă, ceea ce înseamnă că va trebui să ții vila închiriată non-stop timp de 12 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 11286 EUR pe an și vei plăti cam 650 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 1805 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 5% pe an.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Idyllic Residence Tunari.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Idyllic Residence Tunari va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate doar prin bancă

Idyllic Residence Tunari nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Idyllic Residence Tunari nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Idyllic Residence Tunari nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul Idyllic Residence Tunari să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

Idyllic Residence Tunari Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în Idyllic Residence Tunari?

Din datele noastre, prețurile din Idyllic Residence Tunari încep de la 155000€, pentru vilele individuale.

Unde se află Idyllic Residence Tunari și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Idyllic Residence Tunari este situat în localitateaTunari , la nord de București. Pentru a ajunge la Idyllic Residence Tunari depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Idyllic Residence Tunari?

Traficul din jurul Idyllic Residence Tunari este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Calea București.

Ce facilități oferă Idyllic Residence Tunari locuitorilor săi?

Locuitorii din Idyllic Residence Tunari au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

Idyllic Residence Tunari Contact Dezvoltator