Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Locuințe noi în localitatea Otopeni de lângă București

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Suprafața utilă
mp mp
Rază de preț
Ansamblu rezidențial
mai multe... mai puține
Tip locuință
Regim înălțime
Transport
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Familii cu copii
Tineri
Facilități de plată
Filtre

Toate locuințele disponibile

ContactDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Localitatea Otopeni

Orașul Otopeni este una dintre cele mai dezvoltate localități din jurul Bucureștiului. Motivul principal al dezvoltării sale este aeroportul internațional Henri Coandă, care a atras o mulțime de investitori și de oameni în căutarea flexibilității de mișcare.

Locuitorii orașului au la dispoziție mai multe gradinițe, școli și licee, o mulțime de magazine, supermarket-uri și hypermarket-uri, precum și foarte multe sedii ale unor importante companii românești și străine, cum ar fi Peugeot, BMW, BCR sau Mc Donalds. De asemenea, sunt bine conectați cu Bucureștiul prin străzi largi și prin linii de transport în comun.

Părerile experților Localitatea Otopeni

Localitatea Otopeni se află la nord de București. Față de celelalte localități din zone din partea de nord a județului Ilfov, chiriile din localitatea Otopeni nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Otopeni, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 380 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 485 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 540 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 680 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 850 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Puncte de interes Localitatea Otopeni

Principalul punct de interes al localității Otopeni este aeroportul internațional Henri Coandă, care este cel mai mare aeroport din țară. Locuitorii orașului au la dispoziție o mulțime de alte atracții

Obiective Turistice în Localitatea Otopeni
Obiective Turistice în Localitatea Otopeni

Recreere și agrement Localitatea Otopeni

Școli și alte unități de învățământ în Localitatea Otopeni
Școli și alte unități de învățământ în Localitatea Otopeni
Magazine și Piețe în Localitatea Otopeni
Magazine și Piețe în Localitatea Otopeni

Magazine și Piețe Localitatea Otopeni

Linii de Transport Public în Localitatea Otopeni
Linii de Transport Public în Localitatea Otopeni

Rata criminalității în Otopeni

Administrativ, Otopeni, face parte din zona de acoperire a Ilfov iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Otopeni însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Ilfov
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Otopeni

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Otopeni. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Otopeni. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Orașul Otopeni este localizat în centrul județului Ilfov și este format din reședința Otopeni și din satul Odăile (numit în trecut Odăile lui Brâncoveanu). Localitatea se află în vecinătatea municipiului București, pe latura nordică, mai exact, la ieșirea către Municipiul Ploiești, fiind un oraș satelit al Capitalei.

În anul 2011, conform recensământului efectuat, Otopeni se situează pe locul șapte în topul centrelor urbane ale județului Ilfov din punct de vedere demografic, numărând un număr de aproximativ 14.000 de locuitori. În prezent, populația zonei este în creștere având în vedere dezvoltarea continuă de care are parte.

O priveliște din cartierul Otopeni
O priveliște din cartierul Otopeni

Orașul este străbătut de șoseaua națională DN1, care face legătura dintre municipiul București și municipiul Ploiești. Din DN1, în zona Otopeni, se ramifică șoseaua județeană DJ100, care face accesul către Găneasa, Tunari, Ștefăneștii de Jos, Afumați (unde se intersectează cu DN2), Brănești (unde se intersectează cu DN3), șoseaua oprindu-se în Fundeni, județul Călărași.

Istoric, primele așezări omenești ale zonei, datează din era primitive, mai exact din prima perioadă a epocii fierului. De-a lungul anilor, zona a fost agregată și locuită de diverse persoane cu diverse naționalități fiind găsite dovezi referitoare la acest aspect.

La sfârșitul secolului al XIX – lea, în acea vreme, cu rangul de comună, Otopeni era parte din plasa Dâmbovița a județului Ilfov și era formată din două sate: Otopenii de Jos și Otopenii de Sus, numărând circa 850 – 900 de locuitori. Comuna beneficia de o școală comună pentru ambele sate și de două biserici, fiecare sat având propriul lăcaș religios. În acea perioadă, satul Odăile nu era arondat Otopeniului ci comunei Bucoveni. Până în anul 1925, au survenit mai multe schimbări administrative, astfel satul Odăile făcea parte din comuna Otopeni, care era parte din plasa Băneasa, numărând aproximativ 2000 de locuitori.

În anul 1950, a apărut o nouă schimbare, Otopeni fiind inclusă în raionul 30 decembrie al orașului Regional București din care a făcut parte până în anul 1968. În acest an, Satele Otopenii de Sus și Otopenii de Jos au fost reunite, formându-se astfel satul Otopeni, care era reședința comunei, fiind arondată, cu titlul de comună suburbană, Municipiului București.

Apoi, în anul 1981, comuna a fost luată în subordine de Sectorul Agricol Ilfov, care a devenit județul Ilfov în anul 1997. Trei ani mai târziu, respectiv în anul 2000, comuna Otopeni a primit statutul pe care îl are și în prezent, cel de oraș.

În perioada în care Otopeni avea titulatura de comună și era inclus în raionul 30 Decembrie, mai exact în anul 1952, a fost înființat Institutul Național de Geriatrie și Gerontologie ”Ana Aslan„, fiind conceput de către doamna profesor, academician, doctor Ana Alan.

O imagine cu Institutul Național de Geriatrie și Gerontologie ”Ana Aslan„, de acum ceva timp
O imagine cu Institutul Național de Geriatrie și Gerontologie ”Ana Aslan„, de acum ceva timp

Institul a fost primul de profil din lume, astfel devenind foarte repede cunoscut. Pe parcursul anilor, a avut, ca și pacienți, numeroase celebrități din lumea artistică și culturală dar și peste 30 de șefi de stat. S-a dezvoltat rapid, în prezent având peste 600 de paturi disponibile în clinicile din Otopeni și Căldărușani. A fost construit și un ambulatoriu în București și 190 de cabinete de geriatrie răsfirate în toată țara.

După anul 1990, datorită priorității mondiale pentru Școala de Geriatrie din România, s-au creat colaborări cu clinicile din Indonezia, Spania, Italia, Suedia, Franța, Tailanda și chiar Orientul Mijlociu. Datorită colaborărilor formate, au apărut opțiuni noi cu privire la prevenirea factorilor de risc pentru persoanele de peste 45 de ani dar și tratamente specifice vârstnicilor.

În anul 2002, Institul Național de Geriatrie și Gerontologie ”Ana Aslan„ a fost apreciat, de Banca Mondială, dintr-un total de 60 de spitale, ca având cele mai bune perspective de dezvoltare. Institutul prezintă un interes atât național cât și internațional având un grad de ocupare de 100%, fiind întocmite liste de așteptare pentru persoanele care vor să se trateze.

Contractele de cercetare pe care le are cu cele mai prestigioase instituții au atras și finanțări astfel, au fost investite peste 34 de miliarde pentru consolidarea clădiriilor dar și pentru achiziționare de aparatură medical necesară.

Un alt loc ce prezintă un interes major la nivel național dar și internațional este Aeroportul Internațional Henri Coandă. Este cel mai mare aeroport din România și, alături de Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu (situat în cartierul Băneasa), cel mai important din București.

O priveliște superbă de la Aeroportul Internațional Henri Coandă
O priveliște superbă de la Aeroportul Internațional Henri Coandă

Aeroportul este situat în orașul Otopeni, județ Ilfov, în afara Bucureștiului, fiind tranzitat anual de un număr de peste 10 milioane de pasageri.

Până în anul 2004, aeroportul a purtat numele de Aeroportul Internațional Otopeni, ulterior schimbându-și numele în cel pe care îl poartă și în prezent.

Accesul în aeroport se poate face utilizând liniile de autobuz Societatea de Transport București 783 (care circulă non stop) și 780 care oferă servicii suburbane dar și utilizând trenul (linia feroviară fiind inaugurată în decembrie 2020). Trenurile circulă la un interval de 40 de minte iar distanța se parcurge în aproximativ 20 de minute.

Gara modernizată din Aeroportul Internațional Otopeni
Gara modernizată din Aeroportul Internațional Otopeni

În plan este și construirea unei linii de metrou care să lege stația 1 Mai din cadrul Metrorex cu cele două aeroporturi, respectiv Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu și Aeroportul Internațional Henri Coandă, proiect care urmează să se finalizeze în anul 2022.

În trecut, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Aeroportul Internațional Henri Coandă a fost o bază pentru Al Treilea Reich al lui Hitler, înainte de anul 1965, zborurile comerciale erau oferite doar de Aeroportul Băneasa. După terminarea războiului, pe ruinele vechii baze militare Otopeni, a fost construit aeroportul de astăzi. Modernizările de care a avut parte aeroportul au culminat, în anul 1969, prin crearea unui foaier destinat celebrităților, când, în România a venit președintele SUA, Richard Nixon.

Începând cu anul 1992, Aeroportul Otopeni (la acea vreme), a devenit membru cu drepturi depline al Consiliului Aeroportuar Internațional.

Modernizarea recentă a aeroportului a început cu Faza I-a (între anii 1994 și 1998) și Faza a II-a (între anii 1999 - 2007), timp în care, s-a pus accent pe dezvoltarea și construirea de noi clădiri care să ajute pasagerii să parcurgă drumul până la avion cât și angajații care să beneficieze de aparatură modernă. Faza a III–a (între anii 2009 și 2012) s-a axat pe eficientizarea zborurilor și pe mărirea spațiului de parcare pentru autoturisme al aeroportului.

O doză de istorie și cultură a zonei este dată de Centrul Cultural „Ion Manu”, înființat și dat în folosință în anul 1999. Centrul a fost numit după celebrul actor român de teatru și film, Ion Manu, care a fost distins cu Ordinul Muncii Clasa III în anul 1953 și cu Ordinul Meritul Cultural clasa a II–a în anul 1953.

Finalul unei scene de teatru din Centrul Cultural „Ion Manu”
Finalul unei scene de teatru din Centrul Cultural „Ion Manu”

În cadrul centrului sunt susținute numeroase spectacole culturale de teatru incluzând și balet acrobatic dar și piese destinate celor mici. Sunt organizate și scenete din poveștile populare precum „Scufița Roșie” sau „Cenușăreasa”.

De asemenea, Centrul Cultural „Ion Manu” beneficiază de o bibliotecă foarte bogată care este deschisă publicului dornic de a parcurge cât mai multe domenii ale cunoașterii.

Situat în afara zonei aglomerate din București, în Otopeni, sunt nelipsite spațiile verzi și parcurile. Un loc ideal este Parcul Unirii – Otopeni, un loc curat, supravegheat video și cu pază asigurată de autoritățile locale. Parcul deține o zonă de fitness, un teren de fotbal dar și două foișoare. Este locul perfect în care poți merge cu prietenii dar și cu cei mici fiind și un loc de joacă special amenajat pentru ei.

Parcul Unirii – Otopeni, este unul dintre cele mai liniștite locuri din jur
Parcul Unirii – Otopeni, este unul dintre cele mai liniștite locuri din jur

Un alt loc foarte vizitat de locuitorii orașului Otopeni, dar și ai Bucureștiului și al zonelor din proximitate este Water Park Otopeni. Este situat pe Calea Bucureștiului, nr. 225A și este cel mai mare parc acvatic din România, acesta fiind unul dintre motivele pentru care are parte de notorietate. Parcul se remarcă prin multitudinea de atracții specific precum toboganele ”twister”, ”racer”, ”splash crash” sau ”kamikaze” alături de alte activități specific acvatice.

Este gândit astfel încât să fie locul unde atât cei mici cât și persoanele în toată fierea să aibă parte de relaxare dar și o doză de adrenalină. Este perfect mai ales pentru zilele toride din perioada caldă a anului.

În Water Park Otopeni copiii și adulții de toate vârstele se pot distra de minune
În Water Park Otopeni copiii și adulții de toate vârstele se pot distra de minune

La Water Park Otopeni, se poate ajunge foarte ușor și utilizând mijloacele de transport în comun. Astfel, în apropiere avem stațiile în care opresc autobuzele 442, 443, 447 și 783. De asemenea, se pot utiliza și liniile feroviare, luând trenul R 10717 sau R 15023.

În zonă, mai exact pe strada 23 August, la numărul 11, se află Centrul Comercial Otopeni, cel mai mare centru Comercial din Orașul Otopeni. În cadrul lui se găsesc zeci de magazine, începând de la florării și magazine de bijuterii până la carmangerii și standuri de legume.

Aici poți găsi tot ce îți dorești, fără a te mai plimba tot orașul
Aici poți găsi tot ce îți dorești, fără a te mai plimba tot orașul

Un magazin destinat exclusiv shoppingului este Miniprix Otopeni, unde prețurile sunt și de două ori mai mici decât în marile mall-uri. Aici vei găsi atât articole vestimentare, cât și încălțăminte, adaptând stocul în funcție de fiecare anotimp.

Un alt centru comercial, de tip outlet, dar care dorește să ridice standardul acestui tipar este Brands War. Cum reiese și din denumirea acestuia, aici găsim o multitudine de haine de la branduri, importante unele dintre care nu se găsesc în alte magazine din România. Prețurile sunt avantajoase fiind o diferență vizibilă între ceea ce se găsește aici față de alte locații.

Magazinul beneficiază și de o parcare foarte mare, gratuită, perfectă pentru a-ți lăsa mașina și a te bucura de o sesiune de shopping prelungită. Pentru a avea parte de cea mai bună experiență, magazinul oferă clienților fructe, apă și cafea gratis pe care le poți savura în timpul cumpărăturilor.

Cei de la Brands War și-au propus să revoluționeze ideea de a deschide un Outlet Multibrand în România și să ne ofere posibilitatea de a ne completa garderoba cu îmbrăcăminte, pantofi și accesorii de la cei mai mari designeri din lume sau de ce nu, să putem construi garderoba fără a mai insista. Trebuie să căllătorești într-un oraș faimos pentru astfel de centre comerciale
Cei de la Brands War și-au propus să revoluționeze ideea de a deschide un Outlet Multibrand în România și să ne ofere posibilitatea de a ne completa garderoba cu îmbrăcăminte, pantofi și accesorii de la cei mai mari designeri din lume sau de ce nu, să putem construi garderoba fără a mai insista. Trebuie să căllătorești într-un oraș faimos pentru astfel de centre comerciale

Un magazin mixt, arhicunoscut în România este La Doi Pași, situat pe strada Grofiței, numărul 10. Un loc în care găsești tot ce ai nevoie în casă, de la lucruri casnice la alimente și produse proaspete.

Tatu Bar&Grill este un restaurant apropiat de strada principal, unde ai parte de o servire profesionistă și rapidă, calitatea mâncării fiind ireproșabilă. Meniul este variat, găsind atât platouri tradiționale, cât și mâncăruri pretențioase. Fiind o zonă foarte vizitată de cetățeni străini, unul dintre criteriile de angajare este cunoașterea unei limbi de tranzit mondial.

Povestea restaurantului este simplă. Dacă îți place să fii înconjurat de prieteni, să petreceți timp de calitate împreună și să participați la evenimente speciale acesta este locul potrivit. Aceștia iubesc oamenii fericiți, iar bucuria este mai mare atunci când bucătării ne aduc mâncărurile pe care le gătesc cu drag. Așadar, Tatu Bar & Grill este un restaurant despre prieteni și pentru prieteni
Povestea restaurantului este simplă. Dacă îți place să fii înconjurat de prieteni, să petreceți timp de calitate împreună și să participați la evenimente speciale acesta este locul potrivit. Aceștia iubesc oamenii fericiți, iar bucuria este mai mare atunci când bucătării ne aduc mâncărurile pe care le gătesc cu drag. Așadar, Tatu Bar & Grill este un restaurant despre prieteni și pentru prieteni

Persoanele care doresc să fie mereu în trend cu moda vor găsi în Otopeni salonul Beauty Flor. Un loc primitor și cu un personal profesionist care o să vă facă să vreți să reveniți. Serviciile oferite sunt diverse, oferind alternative de înfrumusețare și îngrijire pentru fiecare cerință a clientului.

Pentru cei care vor să locuiască în zonă, aici se află complexul Toscana Residential Park Otopeni. Un loc liniștit și curat, având parte de infrastructură nouă și de cea mai bună calitate. Raportul calitate preț al apartamentelor este foarte bun și merită să faci o investiție în achiziționarea unui imobil.

Toscana este situată în zona semicentrală a orașului Otopeni, pe Str. 23 August nr. 200-202. Un loc perfect poziționat pentru acces rapid la o zonă vibrantă a orașului, dar suficient de izolat pentru a se simți protejat de un cartier liniștit. A deveni proprietar de case în Toscana este o oportunitate, în principal din cauza calității vieții care poate fi atinsă, a valorii extraordinare și mai ales a bucuriei de zi cu zi care vine prin fiecare detaliu al casei și complexului tău.
Toscana este situată în zona semicentrală a orașului Otopeni, pe Str. 23 August nr. 200-202. Un loc perfect poziționat pentru acces rapid la o zonă vibrantă a orașului, dar suficient de izolat pentru a se simți protejat de un cartier liniștit. A deveni proprietar de case în Toscana este o oportunitate, în principal din cauza calității vieții care poate fi atinsă, a valorii extraordinare și mai ales a bucuriei de zi cu zi care vine prin fiecare detaliu al casei și complexului tău.

Un alt complex rezidențial foarte căutat este Mesteacanului Residence, unde dezvoltatorul a dorit ca în cadrul acestuia să fie și o sală de Yoga & Pilates, locul în care poți să te relaxezi după o zi de muncă plină.

Complexul Residence Birch este format din 8 case conectate, structura imobilului fiind finalizată în 2021, dintr-un total de 16 case din zonă care vor fi construite numai cu case! Ambele drumuri sunt proprietate privată. Imobilul va fi racordat la toate utilitatile funcționale ale orașului (canalizare, apa, gaz, electricitate).
Complexul Residence Birch este format din 8 case conectate, structura imobilului fiind finalizată în 2021, dintr-un total de 16 case din zonă care vor fi construite numai cu case! Ambele drumuri sunt proprietate privată. Imobilul va fi racordat la toate utilitatile funcționale ale orașului (canalizare, apa, gaz, electricitate).

Pentru cei care încă sunt la vârsta la care urmează cursurile școlare în Otopeni se află Grădinița și Creșa Brainy Kids Club Otopeni, o grădiniță particulară. Predarea în cadrul ei se face atât în română – engleză dar și strict în una dintre cele două limbi.

Fiind amplasată pe strada I.G.Duca nr 37B, Otopeni, Grădinița și Creșa Brainy Kids Club are o locație elegantă și modernă la etajul 2, incluzând cinci săli de activități (creșă și grădiniță), o bucătărie modernă complet utilată, o sufragerie, patru băi și un birou administrativ. Brainy Kids Club oferă, de asemenea, un foișor și o zonă de joacă spațioasă în aer liber.
Fiind amplasată pe strada I.G.Duca nr 37B, Otopeni, Grădinița și Creșa Brainy Kids Club are o locație elegantă și modernă la etajul 2, incluzând cinci săli de activități (creșă și grădiniță), o bucătărie modernă complet utilată, o sufragerie, patru băi și un birou administrativ. Brainy Kids Club oferă, de asemenea, un foișor și o zonă de joacă spațioasă în aer liber.

Aici găsim și Liceul Teoretic cu clasele I-XII Ioan Petruş, care se ocupă de tot ciclul școlar al elevilor începând cu clasa I–a și finalizând cu clasa a II–a. Programul este conceput astfel încât clase școlii să nu fie aglomerate fiind un ciclu de dimineață pentru cei mici și un ciclu după-amiază pentru cei mai mari.

Deviza acestui liceu, este ”Învățăm pentru viață, nu pentru școală!”
Deviza acestui liceu, este ”Învățăm pentru viață, nu pentru școală!”
Un cartier în plină dezvoltare, care se extinde an de an, fiind construite atât noi complexe rezidențiale cât magazine. Planul existent cu privire la construirea unei linii de metrou oferă un plus zonei facilitând accesul către București.
Un cartier în plină dezvoltare, care se extinde an de an, fiind construite atât noi complexe rezidențiale cât magazine. Planul existent cu privire la construirea unei linii de metrou oferă un plus zonei facilitând accesul către București.
O atmosferă foarte plăcută o mâncare foarte delicioasă, un serviciu bun și un personal prietenos la Caupona din Otopeni.
O atmosferă foarte plăcută o mâncare foarte delicioasă, un serviciu bun și un personal prietenos la Caupona din Otopeni.
La Iancu pare a fi unul dintre cele mai populare locuri pentru a mânca în Otopeni
La Iancu pare a fi unul dintre cele mai populare locuri pentru a mânca în Otopeni
Meniu cu mâncare tradițională de la Casa Românească este un deliciu pentru oricine iubește bucătăria autohtonă.
Meniu cu mâncare tradițională de la Casa Românească este un deliciu pentru oricine iubește bucătăria autohtonă.
O experiență minunată la 18 Louge, foarte impresionantă atitudinea chelneriței, foarte politicoasă, promptă și zâmbitoare, ceea ce nu este atât de comun în locațiile din București.
O experiență minunată la 18 Louge, foarte impresionantă atitudinea chelneriței, foarte politicoasă, promptă și zâmbitoare, ceea ce nu este atât de comun în locațiile din București.
Un loc mic și fantastic, cu mâncare proaspătă și gustoasă, bere locală rece, locuri în aer liber la umbră, cu o briză plăcută și o atmosferă minunată cu muzică. Personalul foarte atent și plăcut. Tatu Bar & Grill este un loc minunat pentru a-ți petrece timpul cu prietenii sau familia!
Un loc mic și fantastic, cu mâncare proaspătă și gustoasă, bere locală rece, locuri în aer liber la umbră, cu o briză plăcută și o atmosferă minunată cu muzică. Personalul foarte atent și plăcut. Tatu Bar & Grill este un loc minunat pentru a-ți petrece timpul cu prietenii sau familia!
Restaurantul Vatra Neamului - cel mai bun restaurant cu specific tradițional românesc care reflectă istoria, tradiția și cultura neamului din cele mai vechi timpuri
Restaurantul Vatra Neamului - cel mai bun restaurant cu specific tradițional românesc care reflectă istoria, tradiția și cultura neamului din cele mai vechi timpuri
Restaurantul NOR - Sky Casual are o priveliște panoramică minunată asupra Bucureștiului și vă puteți pierde în căutarea diferitelor peisaje din oraș. Mâncarea este bună, iar desertul își merită propriile laude.
Restaurantul NOR - Sky Casual are o priveliște panoramică minunată asupra Bucureștiului și vă puteți pierde în căutarea diferitelor peisaje din oraș. Mâncarea este bună, iar desertul își merită propriile laude.
Mâncare și servicii excelente, curat , nu este scump și felurile de mâncare sunt mari și super gustoase! Este clar că bucătarul de la Best Western face ceva bun :)
Mâncare și servicii excelente, curat, nu este scump și felurile de mâncare sunt mari și super gustoase! Este clar că bucătarul de la Best Western face ceva bun :)
Meniul de La Vitrine nu este super mare, dar mâncarea este decentă. Totul este fost rapid și prietenos. De asemenea, deține bufet de mic dejun care este excelent.
Meniul de La Vitrine nu este super mare, dar mâncarea este decentă. Totul este fost rapid și prietenos. De asemenea, deține bufet de mic dejun care este excelent.
La restaurantul Wright Flyer mâncarea este întotdeauna excelentă, gustoasă, iar personalul este extrem de amabil și profesionist
La restaurantul Wright Flyer mâncarea este întotdeauna excelentă, gustoasă, iar personalul este extrem de amabil și profesionist
Locație foarte frumoasă, barman excelent, toată lumea ar trebui să vină aici și să se bucure de liniștea acestui local. Băutura de la Moki este servită foarte rapid.
Locație foarte frumoasă, barman excelent, toată lumea ar trebui să vină aici și să se bucure de liniștea acestui local. Băutura de la Moki este servită foarte rapid.
Airport Grill Otopeni este un loc foarte bun pentru a mânca, personalul atent, mare selecție de meniu, iar micul dejun continuă să fie cel mai bun din jur.
Airport Grill Otopeni este un loc foarte bun pentru a mânca, personalul atent, mare selecție de meniu, iar micul dejun continuă să fie cel mai bun din jur.
Colecția Țiriac reprezintă expoziția de mașini și motociclete a domnului Ion Țiriac. Deschisă publicului în noiembrie 2013, colecția cuprinde peste 150 de vehicule istorice fabricate începând cu anul 1899, dar și mașini performante, cu un design modern
Colecția Țiriac reprezintă expoziția de mașini și motociclete a domnului Ion Țiriac. Deschisă publicului în noiembrie 2013, colecția cuprinde peste 150 de vehicule istorice fabricate începând cu anul 1899, dar și mașini performante, cu un design modern
Lotus Spa este un boutique spa în Otopeni, foarte aproape de Aeroportul Internațional București - Henri Coandă. Lotus Spa oferă vizitatorilor săi servicii de cea mai bună calitate și o evadare din rutina zilnică.
Lotus Spa este un boutique spa în Otopeni, foarte aproape de Aeroportul Internațional București - Henri Coandă. Lotus Spa oferă vizitatorilor săi servicii de cea mai bună calitate și o evadare din rutina zilnică.
Art&Craft este cea mai mare companie de retail de suveniruri și cadouri românești. Îi puteți găsi în galeriile comerciale din marile aeroporturi din România și în magazinul Art&Craft din Băneasa Shopping City
Art&Craft este cea mai mare companie de retail de suveniruri și cadouri românești. Îi puteți găsi în galeriile comerciale din marile aeroporturi din România și în magazinul Art&Craft din Băneasa Shopping City
Situat în imediată vecinătate a Aeroportului Internațional Henri Coandă, Aeroportul RIN este alegerea ideală pentru călătorii care sosesc la București în interes de afaceri sau în tranzit. Deschis în 2007, RIN Airport prevede nevoile clienților și le îndeplinește așteptările, oferind flexibilitate, profesionalism și o abordare pro-client, cu toată atenția cuvenită
Situat în imediată vecinătate a Aeroportului Internațional Henri Coandă, Aeroportul RIN este alegerea ideală pentru călătorii care sosesc la București în interes de afaceri sau în tranzit. Deschis în 2007, RIN Airport prevede nevoile clienților și le îndeplinește așteptările, oferind flexibilitate, profesionalism și o abordare pro-client, cu toată atenția cuvenită

Cât costă o locuință în Localitatea Otopeni?

Din datele noastre, prețurile din Localitatea Otopeni încep de la:

 • Garsoniere - 55970 €;
 • Apartamente cu două camere - 69250 €;
 • Apartamente cu trei camere - 103000 €;
 • Apartamente cu patru camere - 169306 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 147500 €;
 • Case individuale - 144000 €;

Care este prețul mediu al chirieri Localitatea Otopeni?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Localitatea Otopeni încep de la:

 • Garsoniere - 300 €;
 • Apartamente cu două camere - 380 €;
 • Apartamente cu trei camere - 485 €;
 • Apartamente cu patru camere - 540 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 680 €;
 • Case individuale - 850 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Localitatea Otopeni?

Da, cei care locuiesc în Localitatea Otopeni au acces la destule opțiuni de transport public, dintre care menționăm Liniile de autobuz 304, 780, 783, 784, R441, R442, R443, R444, R446, R447, R447bis, R448, R477 și Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Ce școli pot găsi în Localitatea Otopeni?

Dacă vei alege să locuiești în Localitatea Otopeni, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Grădinița & Creșa Brainy Kids Club Otopeni, Academia Copiilor Nirvana și Academia Acton.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Localitatea Otopeni?

Cei care locuiesc în Localitatea Otopeni, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Mega Image, Lidl și Piața Otopeni.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Localitatea Otopeni?

Locuitorii din Localitatea Otopeni, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Pădurea Petrești, Parcul Otopeni și Water Park Otopeni.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România

Locuințe noi Bâcu

2 tipuri de locuințe

un ansamblu

Locuințe noi Balotesti

264578 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 126.000 €

Locuințe noi Bolintin-Vale

3 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 90.476 €

Locuințe noi Bragadiru

1197388 tipuri de locuințe

13 ansambluri

de la 25.000 €

Locuințe noi Buftea

295704 tipuri de locuințe

un ansamblu

Locuințe noi Cernica

147059 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 147.058 €

Locuințe noi Chiajna

218352 tipuri de locuințe

5 ansambluri

de la 22.857 €

Locuințe noi Chitila

491550 tipuri de locuințe

6 ansambluri

de la 59.000 €

Locuințe noi Ciorogârla

90476 tipuri de locuințe

un ansamblu

Locuințe noi Corbeanca

2471654 tipuri de locuințe

11 ansambluri

de la 91.428 €

Locuințe noi Dimieni

4 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 109.750 €

Locuințe noi Domnești

244502 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 109.500 €

Locuințe noi Dragomirești

342523 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 111.428 €

Locuințe noi Dumbrava Vlăsiei

7 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 383.000 €

Locuințe noi Fundeni

15 tipuri de locuințe

3 ansambluri

de la 28.571 €

Locuințe noi Gulia

3 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 61.904 €

Locuințe noi Izvorani

10 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 53.000 €

Locuințe noi Jilava

un tip de locuință

un ansamblu

de la 105.000 €

Locuințe noi Joița

3 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 71.428 €

Locuințe noi Măgurele

332863 tipuri de locuințe

3 ansambluri

de la 61.904 €

Locuințe noi Mogoșoaia

814904 tipuri de locuințe

7 ansambluri

de la 59.617 €

Locuințe noi Odăile

3 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 110.000 €

Locuințe noi Otopeni

2331534 tipuri de locuințe

17 ansambluri

de la 43.000 €

Locuințe noi Popești-Leordeni

445047 tipuri de locuințe

9 ansambluri

de la 35.700 €

Locuințe noi Roșu

24 tipuri de locuințe

6 ansambluri

de la 19.904 €

Locuințe noi Snagov

226003 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 109.000 €

Locuințe noi Tamași

un tip de locuință

un ansamblu

de la 140.000 €

Locuințe noi Tâncăbești

125001 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 125.000 €

Locuințe noi Tărtășești

7 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 108.800 €

Locuințe noi Tunari

1629063 tipuri de locuințe

12 ansambluri

de la 28.571 €