Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Aviatorilor Corbeanca

Cartierul Aviatorilor Corbeanca

Actualizat pe 2022-06-28 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Cartierul Aviatorilor Corbeanca și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului, Departamentul de vânzări , pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Prețuri Cartierul Aviatorilor Corbeanca

Filtrează după:

Disponibilitate
Tip locuință
Rază de preț
Suprafața utilă
mp mp
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Filtre

Toate locuințele disponibile

Casă individuală parter 131 mp Cartierul Aviatorilor Corbeanca
Corbeanca Vila individuala
131 mp 140,00 €

Compartimentare

3
2
1

Prezentare

 • Camera de zi

  29,3 mp | 6,63m x 4,48m
 • Bucătăria

  15,2 mp | 4,02m x 3,78m
 • Baia principală

  4,9 mp | 2,50m x 1,96m
 • Dormitorul principal

  14,7 mp | 4,02m x 3,70m
 • Terasa

  19,3 mp | 7,07m x 2,68m

Localizare

 • Metropolitan
 • Fără acces metrou
 • Parcuri departe
 • Mall în apropiere
 • Fermieri locali

Ansamblu

Investiție

 • Preț sub medie
 • Chirie peste medie
 • Amortizare sub 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări și tur virtual
Aplică Filtre
Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial Cartierul Aviatorilor Corbeanca din BucureștiAnsamblul rezidențial Cartierul Aviatorilor Corbeanca din BucureștiAnsamblul rezidențial Cartierul Aviatorilor Corbeanca din BucureștiAnsamblul rezidențial Cartierul Aviatorilor Corbeanca din BucureștiAnsamblul rezidențial Cartierul Aviatorilor Corbeanca din BucureștiAnsamblul rezidențial Cartierul Aviatorilor Corbeanca din BucureștiAnsamblul rezidențial Cartierul Aviatorilor Corbeanca din București

Păreri Cartierul Aviatorilor Corbeanca

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al Cartierul Aviatorilor Corbeanca

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e Cartierul Aviatorilor Corbeanca

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 10385. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Cartierul Aviatorilor Corbeanca Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Cartierul Aviatorilor Corbeanca fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Cartierul Aviatorilor Corbeanca au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Cartierul Aviatorilor Corbeanca. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Cartierul Aviatorilor Corbeanca. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Cartierul Aviatorilor Corbeanca, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Cartierul Aviatorilor Corbeanca pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Cartierul Aviatorilor Corbeanca, cel mai probabil pe gaz.

Nu știm ce sistem de distribuție s-a utilizat

Sistemul de distribuție al agentului termic influențează considerabil eficiența energetică a locuinței. Încă nu avem aceste informații privind Cartierul Aviatorilor Corbeanca însă vom reveni cu ele imediat ce facem audit-ul la șantier.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Cartierul Aviatorilor Corbeanca.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Cartierul Aviatorilor Corbeanca dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Cartierul Aviatorilor Corbeanca s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Cartierul Aviatorilor Corbeanca este să verificăm pe teren.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în Cartierul Aviatorilor Corbeanca dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din Cartierul Aviatorilor Corbeanca, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Cartierul Aviatorilor Corbeanca, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca Izolația fonică

În evaluare
Nu știm cât de bună este izolația fonică

Nu ne este clar ce grosime au pereții exteriori și cei care separă locuințele din Cartierul Aviatorilor Corbeanca, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Cartierul Aviatorilor Corbeanca. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Cartierul Aviatorilor Corbeanca - simple (termopan) sau triple (tripan).

Cartierul Aviatorilor Corbeanca Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Cartierul Aviatorilor Corbeanca, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Cartierul Aviatorilor Corbeanca.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Cartierul Aviatorilor Corbeanca încă nu avem această informație.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Cartierul Aviatorilor Corbeanca nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Cartierul Aviatorilor Corbeanca, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Cartierul Aviatorilor Corbeanca, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Cartierul Aviatorilor Corbeanca, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Cartierul Aviatorilor Corbeanca, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Cartierul Aviatorilor Corbeanca fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

Cartierul Aviatorilor Corbeanca Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Cartierul Aviatorilor Corbeanca

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Cartierul Aviatorilor Corbeanca. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Cartierul Aviatorilor Corbeanca, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Poți cumpăra produse naturale direct de la producătorii locali!

Unul dintre avantajele pe care le vei avea locuind în Cartierul Aviatorilor Corbeanca este acela că vara, în drumul tău spre casă, vei întâlni numeroși fermieri locali care își vând produsele la poartă. Astfel vei putea cumpăra fructe, legume, ouă, lapte și carne - toate proaspete și cât se poate de naturale.

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Cartierul Aviatorilor Corbeanca, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca:Educație

Găsești școala la câteva minute de Cartierul Aviatorilor Corbeanca!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Cartierul Aviatorilor Corbeanca nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Cartierul Aviatorilor Corbeanca

Deși nu există grădiniță chiar în Cartierul Aviatorilor Corbeanca, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Cartierul Aviatorilor Corbeanca, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca:Recreere

În evaluare
Există parcuri în zonă dar nu știm clar cât de frumoase sunt

Pe lângă Cartierul Aviatorilor Corbeanca se pot găsi parcuri în care te poți relaxa însă nu este foarte clar cât de bine sunt amenajate și întreținute, majoritatea fiind parte din alte ansambluri rezidențiale.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Cartierul Aviatorilor Corbeanca, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Cartierul Aviatorilor Corbeanca care să implice și copiii.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Cartierul Aviatorilor Corbeanca fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Cartierul Aviatorilor Corbeanca, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Cartierul Aviatorilor Corbeanca sunt sau nu împrejmuite.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Cartierul Aviatorilor Corbeanca nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Cartierul Aviatorilor Corbeanca, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 441402.

Stai în afara orașului

Pentru cei care nu au mașină personală, a locui în Cartierul Aviatorilor Corbeanca poate fi o problemă destul de mare deoarece infrastructura de transport public probabil că nu este încă bine dezvoltată în jurul capitalei.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Cartierul Aviatorilor Corbeanca ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Vei găsi numeroase localuri în mall

Vei putea petrece timp alături de prieteni la restaurantele și cafenelele din mall-ul aflat chiar în apropierea Cartierul Aviatorilor Corbeanca.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Cartierul Aviatorilor Corbeanca are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Cartierul Aviatorilor Corbeanca pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Cartierul Aviatorilor Corbeanca nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Cartierul Aviatorilor Corbeanca și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Cartierul Aviatorilor Corbeanca.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Cartierul Aviatorilor Corbeanca.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Cartierul Aviatorilor Corbeanca informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Cartierul Aviatorilor Corbeanca sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Cartierul Aviatorilor Corbeanca

În evaluare
Nu știm încă dacă există stație de încărcare în ansamblu
Nu este clar dacă există sau va exista o stație de încărcare mașini electrice în interiorul Cartierul Aviatorilor Corbeanca.
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Cartierul Aviatorilor Corbeanca sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Cartierul Aviatorilor Corbeanca au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Cartierul Aviatorilor Corbeanca au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca:Tratamente și hrană

Ai pet-shop în incinta mall-ului

Deși nu ai un pet-shop chiar lângă Cartierul Aviatorilor Corbeanca, probabil că vei găsi unul la mall, aproape de casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Cartierul Aviatorilor Corbeanca nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Cartierul Aviatorilor Corbeanca, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Ai pădurea aproape!

Ai un câine activ care are nevoie să alerge liber în fiecare zi? Cartierul Aviatorilor Corbeanca este ideal pentru tine deoarece vei găsi atât o pădure, cât și o poiană în apropierea ansamblului. Acolo vei putea lăsa câinele să se bucure de libertate fără să deranjeze pe nimeni!

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Cartierul Aviatorilor Corbeanca deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi Cartierul Aviatorilor Corbeanca pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

Cartierul Aviatorilor Corbeanca Contact Dezvoltator
44,5988963156279 26,0524028988031

Harta Cartierul Aviatorilor Corbeanca

Click pe buton pentru a vedea unde se află Cartierul Aviatorilor Corbeanca

Despre Corbeanca

Corbeanca este o comună din județul Ilfov, situată în nordul Bucureștiului, la 15 km. Este una dintre zonele foarte atractive pentru cei care doresc să se mute la casă, atât pentru faptul că toate cele 6 sate au acces la păduri și lacuri, cât și pentru numeroasele oportunități din zonă.

O bună parte din locuitorii comunei au acces la apă curentă, gaze natural și asfalt iar cei care doresc să se mute aici pot găsi mai multe proiecte rezidențiale foarte interesante, cum este Paradisul Verde sau Satul American.

Viața de zi cu zi în Corbeanca

Locuitorii comunei Corbeanca au la dispoziție o serie de facilități, cum ar fi restaurantele, sălile de fitness sau locurile de relaxare, precum și grădinițele, școlile sau cabinetele medicale. Este una dintre comunele din jurul Bucureștiului în care se regăsesc foarte multe puncte de interes.

Magazine în Corbeanca
 • Penny
 • Carrefour
 • Mega Image
Învățământ în Corbeanca
 • Grădiniţa Paintbrush
 • Școala Gimnazială Numărul 1
 • Școala Arcadia Montessori
Recreere în Corbeanca
 • Pădurea Petrești
Transport public în Corbeanca
 • Liniile de autobuz R441, R443, R444, R446, R447, R447bis, R448, R477

Rata criminalității în Corbeanca

Administrativ, Corbeanca, face parte din zona de acoperire a Corbeanca iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Corbeanca însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Corbeanca
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Corbeanca

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Cartierul Aviatorilor Corbeanca, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Corbeanca. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Corbeanca. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Ca urmare a faptului că se află într-o zonă cu o densitate locativă mică, traficul din jurul Cartierul Aviatorilor Corbeanca rămâne lejer chiar și la orele de vârf.

Din păcate, locuitorii Cartierul Aviatorilor Corbeanca nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Cartierul Aviatorilor Corbeanca există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 441402 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Cartierul Aviatorilor Corbeanca, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deoarece este înconjurat de străzi mari și late, traficul din Cartierul Aviatorilor Corbeanca se menține fluent chiar și la orele de vârf. Evită DN1 și nu vei avea niciodată întârzieri din cauza aglomerației.

Ansamblul rezidențial Cartierul Aviatorilor Corbeanca este amplasat în ceea ce urmează a deveni zona metropolitană a capitalei, adică localitățile limitrofe care se vor transforma în zone integrante ale orașului - acestea devenind ”cartiere dormitor”. Toate orașele mari din vest au astfel de zone metropolitane, cunoscute și ca suburbii. Locuințele din zona metropolitană nu sunt dezavantajate de distanța față de centrul orașului, ba chiar în unele cazuri sunt mai râvnite decât cele centrale datorită unui echilibru foarte bun între calitatea vieții, prețul de achiziție și timpul de tranzit până în oraș. Nu există niciun fel de conexiune între Cartierul Aviatorilor Corbeanca și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Cartierul Aviatorilor Corbeanca, la care ajung liniile 441402.

Cartierul Aviatorilor Corbeanca se află în apropierea aeroportului Henri Coandă (OTP), la care se poate ajunge în maxim 15 minute. Datorită acestei poziții, acest ansamblu este adesea ales de către piloți și echipajele de zbor.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi Cartierul Aviatorilor Corbeanca și să explorezi zona din jurul ansamblului:

Cartierul Aviatorilor Corbeanca Contact Dezvoltator

Localitatea Corbeanca se află la nord de București. Față de celelalte localități din zone din partea de nord a județului Ilfov, chiriile din localitatea Corbeanca nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Corbeanca, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 380 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 485 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 540 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 760 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 950 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Corbeanca sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Corbeanca atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Corbeanca
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț normal în comparație cu media din Ilfov - Nord

Casele de tip single din Cartierul Aviatorilor Corbeanca se vând începând cu 140000€, acesta fiind standardul zonei Ilfov - Nord, care înregistrează o medie de 139831.5€.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de nord a județului Ilfov, aproape de polul de afaceri - Pipera și relativ aproape de arterele principale (DN1, A3, CB), Cartierul Aviatorilor Corbeanca este foarte atractiv pentru cei care lucrează în București însă doresc o locuință în afara aglomerației. Prețurile din această zonă cresc în mod constant, de aceea considerăm că inclusiv Cartierul Aviatorilor Corbeanca este o investiție foarte bună.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Cartierul Aviatorilor Corbeanca este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Cartierul Aviatorilor Corbeanca rămâne o investiție riscantă.

Rată de capitalizare de 6.31% pentru o vilă single

Dacă cumperi o vilă duplex în Cartierul Aviatorilor Corbeanca, vei putea încasa o chirie de aproximativ 950 EUR pe lună și vei plăti minim 140000 EUR pe casă, ceea ce înseamnă că va trebui să ții vila închiriată non-stop timp de 11 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 11286 EUR pe an și vei plăti cam 650 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 1805 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 6% pe an.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Cartierul Aviatorilor Corbeanca.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Cartierul Aviatorilor Corbeanca va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Cartierul Aviatorilor Corbeanca se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Cartierul Aviatorilor Corbeanca oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Cartierul Aviatorilor Corbeanca.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul Cartierul Aviatorilor Corbeanca să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

Cartierul Aviatorilor Corbeanca Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în Cartierul Aviatorilor Corbeanca?

Din datele noastre, prețurile din Cartierul Aviatorilor Corbeanca încep de la 140000€, pentru vilele individuale.

Unde se află Cartierul Aviatorilor Corbeanca și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Cartierul Aviatorilor Corbeanca este situat în localitateaCorbeanca , la nord de București. Pentru a ajunge la Cartierul Aviatorilor Corbeanca depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Cartierul Aviatorilor Corbeanca?

Traficul din jurul Cartierul Aviatorilor Corbeanca este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este DN1.

Ce facilități oferă Cartierul Aviatorilor Corbeanca locuitorilor săi?

Locuitorii din Cartierul Aviatorilor Corbeanca au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

Cartierul Aviatorilor Corbeanca Contact Dezvoltator